Banner szöveg

Fizetési opciók a FansBRANDS-nél

A FansBRANDS-nél minden esetben névre szóló ÁFA-s számlát állítunk ki akár a weboldalunkon rendelsz, akár az üzletünkben vásárolsz!

► Utánvét

Ebben az esetben a rendelésedet a futárnak fizeted ki. A futárnál forintban készpénzzel és Magyarországon belül, kártyával is tudsz fizetni (ez a fajta kártyás fizetés nem egyenlő az online kártyás fizetéssel).

Ha ezt a fizetési módot választod, akkor 300 forint kezelési költséget számolunk fel. Ha nem szeretnél kezelési költséget, akkor az online fizetési megoldásokat Neked találtuk ki.

► Online fizetés kártyával

online fizetés

Manapság már mindenkinek van bankkártyája, de nem mindenki szereti használni online. Fontos tudni, hogy a FansBRANDS-nél a kártyás fizetés biztonságos és felgyorsítja a rendelés feldolgozását. Az esetleges visszatérítések is gyorsabban kerülnek a számládra. Ennél az opciónál NINCS kezelési költség!

Ha ezt választod, akkor a rendelés leadása után át leszel irányítva a BORGUN biztonságos online fizetési felületére, ahol már csak a kártyaadatokat kell megadni és kifizetni a rendelést.

FONTOS: ellenőrizd, hogy van-e elegendő összeg a kártyán. Ha nagyobb összegben rendelsz, akkor pedig a limitre is figyelj (van, hogy a limit miatt sikertelen a tranzakció)! A FansBRANDS nem tárolja a kártya adatokat!

Elfogadott kártyatípusok: MasterCard, Maestro, VISA

► Online fizetés PayPal-al

paypal fizetés

A 21. század online fizetési megoldása. Milliók használják és bíznak benne, szinte a világ összes országában. Kezelése egyszerű és nagyszerű.

Ha ezt választod, akkor a rendelés leadásakor átirányítunk a PayPal rendszerébe, ahol véglegesítheted a rendelést. További infomációk és regisztráció a PayPal weboldalán találhatók.

Itt SEM számolunk semmilyen kezelési költséget.

► Fizetés Online Pénztárcával

A FansBRANDS csatlakozott Magyarország elite webáruház közösségéhez, aminek keretében Te is felhasználhatod nálunk az Online Pénztárcádban lévő összeget.

Ha most átveszed Online Pénztárcádat, akkor 5.000 forintot azonnal jóváírunk a számládra!

További információkat erről a fizetési módról ezen a linken kapsz.

► Fizetés banki utalással

Ez a leglassúbb és legköltségesebb fizetési mód, de ha valaki ragaszkodik hozzá, vagy nagy tételben vásárol cégre, akkor ajánlott.

A rendelést csak a pénz beérkezése után kezdjük feldolgozni.

Arra kell figyelni, hogy utalásnál tüntesd fel közleményben a rendelési számot és ne fizess egynél több rendelést 1 utalással! A kedvezményezett adatait, a számlaszámot megtalálod majd a rendelés visszaigazoló levélben, ezért figyelj az email címre, amit megadsz majd.

Ennél az opciónál 500 forint kezelési költséget számolunk fel.

► Fizetés a FansBRANDS Forma 1 bemutatótermében

Ha ellátogatsz hozzánk, akkor természetesen fizethetsz készpénzzel és - 2018-tól - kártyával is.

A legközelebbi bankautómata 1km-en belül, a Zollner épületének bejáratánál található.