VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Fizetési információk

A FansBRANDS-nél minden esetben névre szóló ÁFA-s számlát állítunk ki akár a weboldalunkon rendelsz, akár az üzletünkben vásárolsz.

Fizetés utánvéttel | +490 forint kezelési költség

Rendelésedet a GLS futárnak fogod kifizetni, akinél lehet készpénzzel (forintban) vagy bankkártyával is fizetni (Magyarországon belül).

Ennél az opciónál 490 forint kezelési költséget kell pluszban fizetni. Ha nem szeretnél semmilyen plusz költséget, akkor válaszd az online fizetési módot!

Fizetés bankkártyával online: Borgun (Visa, MasterCard, Maestro) | Díjmentes

online fizetés

Manapság már mindenkinek van bankkártyája, de nem mindenki szereti használni online. Fontos tudni, hogy a FansBRANDS-nél a kártyás fizetés biztonságos és felgyorsítja a rendelés feldolgozását. Az esetleges visszatérítések is gyorsabban kerülnek a számládra. Ennél az opciónál NINCS kezelési költség!

Ha ezt választod, akkor a rendelés leadása után át leszel irányítva a BORGUN biztonságos online fizetési felületére, ahol már csak a kártyaadatokat kell megadni és kifizetni a rendelést.

FONTOS: ellenőrizd, hogy van-e elegendő összeg a kártyán. Ha nagyobb összegben rendelsz, akkor pedig a limitre is figyelj (van, hogy a limit miatt sikertelen a tranzakció)! A FansBRANDS nem tárolja a kártya adatokat!

Elfogadott kártyatípusok: MasterCard, Maestro, VISA

Fizetés SimplePay fiókkal | Díjmentes

SimplePay fizetés

Egyre több magyar használja az OTP szuper kis fejlesztését, ami könnyíti az online vásárlás folyamatát. Ha van SimplePay fiókod, akkor nálunk is könnyedén tudod majd véglegesíteni a fizetést.

Csak lépj be a SimplePay fiókodba és azonnal tudsz fizetni. Ha pedig hirtelen nem tudsz belépni, akkor is még tudod használni a kártyádat, hiszen sima kártyás fizetést is tudsz kezdeményezni.

Ennél a fizetési módnál nem számolunk fel kezelési költséget.

Fizetés PayPal fiókkal | 3% kezelési költség

paypal fizetés

A 21. század online fizetési megoldása. Milliók használják és bíznak benne, szinte a világ összes országában. Kezelése egyszerű és nagyszerű.

Ha ezt választod, akkor a rendelés leadásakor átirányítunk a PayPal rendszerébe, ahol véglegesítheted a rendelést. További infomációk és regisztráció a PayPal weboldalán találhatók.

PayPal fizetésnél 3% kezelési költséget számolunk fel. A PayPal nekünk még ennél is többet számol fel, ugyanakkor olyan szolgáltatásokhoz jutsz, mint a reklamáció kezelés vagy a visszaküldés PayPal-on keresztül. Természetesen erre nálunk nem lesz szükség, de ha az élet minden területén a biztonságra törekszel, akkor érdemes megfontolnod a választást.

Fizetés készpénzzel a FansBRANDS bemutatótermében | Díjmentes

Helyszínen is fizetheted a rendelésedet. Persze ekkor nem tudsz választani házhozszállítást, csak helyszíni átvételt a váci bemutatótermünkben. Valutát is elfogadunk (EUR, USD).

Fizetés kártyával a FansBRANDS bemutatótermében | Díjmentes

Ha kártyával szeretnél fizetni a helyszínen, akkor természetesen arra is van lehetőség. PayPass terminálunk van és elfogadunk Visa, MasterCard, Maestro kártyát is. Arra készülj időben, hogy kártya fizetési limit legyen elég nagy ahhoz, hogy ne legyen vele gond!

Fizetés bank utalással fiókkal | +500 forint kezelési költség

Ez a leglassúbb és legköltségesebb fizetési mód, de ha valaki ragaszkodik hozzá, vagy nagy tételben vásárol cégre, akkor ajánlott.

A rendelést csak a pénz beérkezése után kezdjük feldolgozni.

Arra kell figyelni, hogy utalásnál tüntesd fel közleményben a rendelési számot és ne fizess egynél több rendelést 1 utalással! A kedvezményezett adatait, a számlaszámot megtalálod majd a rendelés visszaigazoló levélben, ezért figyelj az email címre, amit megadsz majd.

Ennél az opciónál 500 forint kezelési költséget számolunk fel.