A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Szállítási információk

HOGYAN SZÁLLÍTJUK A FORMA1-ES TERMÉKEKET?

Mikor kapod kézbe a Forma1 termékedet? A raktári állapottól függ:

Magyarországon a szállítási díj minden esetben INGYENES, értékhatártól függetlenül!

BESZÉLJÜK MEG:

A küldemények kézbesítése, szállítása Európában a GLS futárszolgálat, Európán kívül pedig a DHL közreműködésével történik.

Ha több terméket rendelsz különböző raktár állapottal, akkor telefonon megbeszéljük, hogy az elérhető termékeket elküldjük egyből vagy akkor, ha minden megérkezik.

A szállítás időpontjáról Neked is lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

A SZÁLLÍTÁSTÓL ELÁLLÁS

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.

A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A GLS minden esetben értesít a csomag feladásakor, hogy a következő munkanapon a csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot . A kiszállítás napjának reggelén értesítést kapsz, mely tartalmazza a GLS futár és a GLS ügyfélszolgálat elérhetőségét és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. Ha nem sikerül a kézbesítés, akkor e-mail-ben kapsz tájékoztatást és az adott linken keresztül új időpontba kérheted a kézbesítést akár új cím megadására is lehetőség van, vagy személyesen is átveheted valamelyik GLS CsomagPontban.

Webáruház készítés