VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Fél év FansBRANDS garancia

A FansBRANDS áruházban található termékekre szinte minden esetben fél év (6 hónap) gyártói garanciát kínálunk!

Milyen termékre vonatkozik?

Gyakorlatilag szinte mindenre: cipők, pólók, sapkák, pulóverek, nadrágok, stb. tehát az összes ruhaneműre. Plusz még a kiegészítőkre: pénztárcák, táskák, stb. Persze van olyan, amire nem tudunk garanciát biztosítani: például könyvek, parfümök, törékeny dolgok (bögrék).

Utóbbi esetben számtalanszor elmondtuk már, hogy a legjobb megoldás, ha videót csinálsz arról, ahogy felbontod a csomagot kézhezvétel után. Ez azért fontos mert például ha egy törékeny termék megsérül a szállítás közben, akkor csak így lehet bizonyítani. Tehát készíts videót!

Mik lehetnek garanciális problémák?

Ruhaneműnél kényes téme szokott lenni ez a kérdés, de a FansBRANDS-nél mindent megteszünk annak érdekében, hogy a valós garanciális problémákat megfelelően kezeljük.

Azért mondom, hogy valós, mert természetesen sokan próbálják a szétszakadt, szétmosott - nem megfelelően kezelt - termékeket cseréltetni (persze sikertelenül).

A garanciális probléma minden esetben olyan gyártói hibára vezethető vissza, ami a rendeltetésszerű használat mellett következik be. A gyártói hiba pedig olyan, ami már az eladás pillanatában is megvolt, de az ellenőrzés alatt nem látszódott. Ilyen lehetnek például a varrási-, ragasztási- és anyaghibák.

Mik nem garanciális problémák?

Sokan sokféleképpen szeretnék ha cserélnénk a termékeket, de sajnos ezek között számtalan olyannal is találkozunk, akik saját hibájuk miatt tették tönkre őket. Szinte minden esetben meg tudjuk mondani, hogy mi történt a termékkel, mert a FansBRANDS-nél nem csak áruljuk, hanem viseljük és hordjuk is őket nap mint nap, és pontosan tisztában vagyunk a termékek használhatóságával.

  • Az egyértelmű szakadás, törés nem garanciális probléma.
  • Ha a mosási útmutató ellenére például más hőfokon mosod a terméket és kijön a színe vagy lejönnek róla a nyomtatott logók, akkor az sem garanciális probléma.
  • Ha nem rendeltetésszerűen használod a terméket, akkor az maga után vonja a garancia elévülését is. Például cipőink nem valók focizásra, sportolásra - az ilyen tevékenységből eredő hibák azonnal felismerhetők.

A használati útmutatást megtalálod az alábbi linkeken. Tartsd magad az ott található tanácsokhoz!

Speciális esetek

Előfordulhatnak olyan extrém esetek, amikor a termék valamilyen paramétere eltér a leírtaktól. Ilyen esetekben cseréljük és a szállítási költségeid mi álljuk!

  • Amikor a cipő mérete nem egyezik a dobozán lévővel. Cseréljük!
  • Amikor a weboldalon lévő kép nem tükrözi a kézhez kapott terméket. Cseréljük! (Kivéve olyan termékeknél, ahol csak grafika van feltüntetve, mert például még nincs legyártva)

Sérült csomagolás

Amennyiben sérült a csomagolás és úgy gondolod, hogy hiányos vagy sérült lehet a rendelésed akkor NE VEDD ÁT A CSOMAGOT!

Ha mégis átveszed, akkor a felbontásról csinálj videót! Hiba esetén csak így tudod bizonyítani az igazadat.

Garancia törékeny termékekre

FONTOS! Törékeny termék esetén, a csomagolás álapotától függetlenül, MINDEN ESETBEN CSINÁLJ VIDEÓT a csomagolás felbontásáról és a termék megvizsgálásáról. Egyéb esetben nem tudod bizonyítani, hogy a szállítás következében sérült meg a termék! Képet nem tudunk elfogadni.

180 napos cseregarancia

Több helyen láthatod, hogy a FansBRANDS-nél, 180 napos csere és visszaküldési garanciát kapsz. Ez mind a személyes és internetes vásárlásra is vonatkozik.

Ebben az esetben csak és kizárólag hibátlan, nem használt terméket veszünk vissza illetve cserélünk a termékhez tartozó sérülésmentes dobozzal és eredeti számlával együtt!

További információt erről a garanciáról ezen a linken olvashatsz.

2 év óragarancia

A FansBRANDS-nél található órákra (Ferrari órákra) 2 év gyártói garanciát biztosítunk. További információ az órák garanciájával kapcsolatban ezen a linken érhető el.