VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Csere- és visszaküldés

180 napos cseregarancia keretében gyakorlatilag fél éved van visszaküldeni a rendelt terméket.

Például, ha Forma 1-es ajándékot rendelnél valakinek, akkor érdemes akár jó előre megrendelni, mert bármelyik pillanatban elfogyhat. Ha pedig esetleg mégsem tetszene az ajándék, visszaküldöd 180 napon belül és kicseréljük, levásárolhatod vagy visszaadjuk az árát. Nem nagyszerű?

Megosztás

Ingyenes visszaküldés

Ha PayPal-al fizettél, akkor a visszaküldés költségét vissza tudod igényelni a PayPal fiókodban. További információért keresd fel a PayPal weboldalát!

Mikor küldd vissza hozzánk a terméket?

 • Ha előben, kézbe véve nem vagy elégedett a kapott termékkel.
 • Ha felpróbálva a méret nem megfelelő
 • Ha a szállítás közben sérült meg a termék (ennek bizonyításához szükséges, hogy a csomag felbontásáról videót készíts, amin látszik, hogy megvizsgálod a kapott termékeket)
 • Ha a termék - a csomag feladását megelőző vizsgálat ellenére - gyártási hibás. Ez már garanciális probléma.
 • Szintén garanciális probléma, ha a használati útmutató szerinti rendeltetésszerű használat ellenére a terméken valamilyen elváltozás következik be (pl.: elromlik a cipzár, elenged a varrás)
 • A termék nem rendeltetésszerű használatából következő károk miatt a terméket NEM tudjuk és NEM is fogjuk cserélni (például: elkopott vagy betört cipő, kiszakadt póló, kabát, letört fülű bögre, nem megfelelő hőmérsékleten mosott - elszíneződött póló). A gyártási hibákat nagyon egyszerű megkülönböztetni a nem gyártási hibától, ezért az ilyen típusú hibák miatt NEM érdemes visszaküldeni semmit előzetes egyeztetés nélkül.

Hogyan küldd vissza nekünk a terméket?

 1. FONTOS: töltsd ki a lenti űrlapot! Az űrlap kitöltésével jelzed felénk az igényedet. Nem fogsz visszaigazoló levelet kapni az űrlap kitöltéséről. A további teendőket itt tudod elolvasni.
 2. Csomagold be a terméket! A cipős dobozt is csomagold be valamibe. A csomagba vagy dobozba tedd bele az eredeti számlát is! (a számla másolatát tarts meg - csinálj róla fotót vagy fénymásolatot!)
 3. Menj be a legközelebbi postára és a kisebb dolgokat (póló, kulcstartó), vagy minden olyat, ami belefér kis- vagy nagyméretű buborékos borítékba, azt kérd levél küldeményként! NEM kell ajánlott SEM elsőbbségi! Aki élelmes az párszáz forintból megoldja. A nagyobb dobozoknál (például cipő) is általában a posta a legolcsóbb. A visszaküldésből adódó szállítási költségedet nem fogjuk visszatéríteni.
 4. Erre a címre küldd vissza (ez legyen a címzett): 2600 Vác, Deákvári Fasor 6. (Forma 1 üzlet)
 5. Semmilyen esetben se kérjél utánvételes szolgáltatást! Utánvétes csomagot nem veszünk át és vissza fog menni hozzád!

Amint megkapjuk a csomagot és ellenőriztük az állapotát valamint az adatokat szükség szerint egyeztettük, küldjük a csereterméket vagy kezdeményezzük a banknál a visszafizetés műveletet. A számlán szereplő összeget - a bank tájékoztatása alapján - két héten belül kapod meg a bankszámládra.

Ha cipőt küldesz vissza, akkor csomagold be a cipő gyári dobozát!

Kérlek csomagold be a cipő gyári dobozát! Ha nem csomagolod be, akkor nem vesszük át és vissza fog menni hozzád! Össze-vissza ragasztott dobozzal már nem tudunk mit kezdeni, nem fogjuk tudni eladni, ami károsít minket. Gondolj bele, ha egy szétszakadt dobozban kapnád meg a cipődet...

Minden olyan termékre vonatkozik ez, aminek gyári doboza van. A szürke zacskóra ez nem vonatkozik.

FONTOS! Ha ezt nem olvasod el, akkor ráfázhatsz...

 • Cserénél bármilyen más terméket választhatsz, az esetleges különbözetet pedig levásárolhatod, visszautaljuk vagy kifizetheted utánvéttel (annak függvényében, hogy többe vagy kevesebbe kerül a választott cseretermék).
 • Az ajándékot, amit kaptál, megtarthatod.
 • Mindenképpen erre a címre küldd vissza a terméket: 2600 Vác, Deákvári Fasor 6. (Forma 1 üzlet) – (ha a számlán szereplő címre küldöd, akkor nem fogja senki átvenni)
 • NEM veszünk át utánvétes csomagot! Ebben az esetben visszamegy hozzád a csomag.
 • Csak gyári állapotú terméket veszünk vissza a hozzá tartozó sértetlen csomagolással együtt. Koszos, kimosott, büdös, szakadt, törött, gyűrött, kopott terméket NEM veszünk vissza. Ha ilyet küldesz, akkor visszaküldjük Neked 1.490 forintért vagy átveheted a bemutatótermünkben. Ha lemondasz róla, akkor SEM kapsz visszatérítést!
 • Koszos, poros talpú cipőt NEM veszünk vissza! Ha cipőt küldesz vissza, akkor csomagold be a cipősdobozt! Teleragaszgatott cipősdobozt NEM veszünk vissza a tartalmától függetlenül!
 • Visszatérítés szolgáltatásnál a postaköltséget, amit fizettél azért, hogy visszajusson hozzánk a termék, nem áll módunkban visszautalni. Csere esetében pedig a csereterméket 1.490 forint szállítási díjjal küldjük ki, amit a futárnak tudsz kifizetni.
 • Visszatérítés szolgáltatásnál a pénzt a bankszámládra utaljuk vissza. A termék visszaérkezésétől számítva két héten belül (az időtartam nem rajtunk, ha nem a banki szolgáltatáson múlik).

Ezt az űrlapot töltsd ki, mielőtt visszaküldöd a terméket!

Cserét vagy pénzvisszafizetést szeretnél?
Adatvédelmi tájékoztató
Elolvastad a visszaküldés folyamatát?