Új jelszó kérése
 
A FansBRANDS MAI ajánlata:
| : :

Telefonos rendelésTelefonos rendelés a FansBRANDS-nél!


Ha éppen nem vagy internet közelben vagy csak biztosabbnak érzed telefonon megrendelni kedvenced termékét, esetleg csak többet szeretnél tudni a termékről, méretről vagy bármiről, akkor ne habozz keress minket bátran az alábbi telefonszámok egyikén.

Várjuk hívásodat, bármilyen kérdéssel kapcsolatban, napközben reggel 9:00-től délután 17:00-ig (UTC+2).

Mobilszám: +36 70 241 7560

Telefonszám: +36 27 300 600Hogyan zajlik egy telefonos rendelés?

Miután felkeresel minket telefonon, az alábbi beszélgetés fog lezajlani közted és kollégánk között:

  • Bemutatkozás után elmondod, hogy milyen terméket is néztél ki vagy keresel.
    A termékeket a cikkszámuk alapján tudjuk beazonosítani, melyet a termék alatt a részletek fülön találsz meg. Ennek segítségével könnyedén közös nevezőre jutunk és beazonosítjuk a keresett terméket.
  • Kollégánk leellenőrzi, hogy biztosan elérhető-e a kiválasztott termék.
  • Miután sikerült választani, és meggyőződtünk, hogy  a kiválasztott termék elérhető jöhet a 2. fázis.
  • Kollégánk elkéri a rendeléshez szükséges adatokat (név, cím, telefonszám, e-mail, stb.), ha a számlázási cím és a szállítási cím nem ugyanaz, kollégánk azt is elkéri.
  • A rendelés leadásáról a megadott e-mail címre egy visszaigazoló levél érkezik, amiben ellenőrizheted, hogy biztosan a választott termék került megrendelésre.
  • Neked ezután semmi más dolgod nincs csak várni a terméket. Kollégánk tájékoztat a termék várható érkezéséről, de a szállítás napján SMS értesítést is küldünk neked. ☺

 
Fontos tudni:

 A rendelésedről egy visszaigazoló e-mailt kapsz, ahol meggyőződhetsz a saját szemeddel is, hogy biztosan a választott termék lett megrendelve.

 Telefonos rendelés esetén nem tudsz bankkártyával fizetni (érthető okoból nem kérhetjük el a kártyád adatit), ellenben a futárnál lehetőséged van bankkártyával kiegyenlíteni az összeget.

 A rendelés folyamán egy fiókot hozunk létre neked az oldalon, hogy nyomon követhesd rendelésed állapotát. Ennek jelszavát kollégánk elmondja neked, amit te bármikor megváltoztathatsz.

 Lehetőséged van személyesen is átvenni a megrendelt terméket váci bemutatótermünkben, melynek címe: 2600, Vác, Deákvári fasor 6.

 A kiszállítás napján a futárszolgálat e-mailben és sms-ben is értesít téged a szállítás várható időpontjáról.

Klikk ide és válogass a legmenőbb termékekből