Ajándék minden rendeléshez

A FansBRANDS-nél senkit nem hagyunk ajándék nélkül. Minden évben frissítünk valamilyen újdonsággal.

A FansBRANDS-nél lehetőséged van a rendelésed mellé ajándékot választani. A rendelésed értékének megfelelően 3 különböző méretű és értékű ajándék közül választhatsz.

Az ajándékokat a kosár oldalon tudod kiválasztani. Tedd a terméket a kosárba, menj a kosár oldalra ésnézd meg magad ;-)

2.000 Ft feletti rendelés esetén:
Forma 1 versenynaptár ajándék
Válassz a több, mint 10 féle versenynaptár közül, rajta kedvenc versenyződdel vagy csapatoddal! Az ajándék értéke 2.000 Ft, de most a rendelésedhez megkapod INGYEN.
15.000 Ft feletti rendelés esetén:
Eredeti FansBRANDS nyakbaakasztható kulcstartó, amit akár jegytartóként is használhatsz a futamokon. A moduláris design-nak hála egyszerű kulcstartóként is üzemel.
30.000 Ft feletti rendelés esetén:
FansBRANDS-es napszemüveg? Igen! Eredeti stílusban, egy minőségi darab, több színben is, hogy mindenki megtalálja a sajátját. Mostantól ezt is megkaphatod ajándékba.
40.000 Ft feletti rendelés esetén:
FansBRANDS kerámia bögre, amiből jobban esik majd a reggeli kávé vagy a forró tea. 5.000 forint helyett most ajándékba adjuk. Válaszd ezt és legyen az egész családnak!
50.000 Ft feletti rendelés esetén:
Egy valódi, exkluzív espresso kávés készlet két főre. Olyan vásárlóknak találtuk ki, akik tényleg igazi Forma 1 rajongók és mellette még kávézni is szeretnek :)
60.000 Ft feletti rendelés esetén:
Az eggyel nagyobb versenyzőt is be tudod szerezni ajándéknak. Ebben már kényelmesen belefér a capuchino is vagy éppen a finom tea. Természetesen 2 főre tervezve.