VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Ferrari Pénztárca

scuderia ferrari Az ország legnagyobb Ferrari webáruháza - FansBRANDS

Ha két szóval kellene jellemezni a Ferrari pénztárca kínálatunkat, akkor azt mondanám, hogy elegancia magasfokon. Eredeti színekben és formákban, minden évben megújult külsővel és belsővel, exkluzív minőségben kerülnek gyártásra. Nem véletlenül látod a Ferrari pénztárcák nevében a Puma márkajelzést is, hiszen jelenleg a Puma gyártja a Ferrari kiegészítőt jelentős részét, ami biztosítja a minőséget a tartósságot és a garanciát is.


Tapasztalatunk alapján azt is el kell mondjam, hogy minden évben jelentős módosításokat végeznek a design-on, ezért rögtön le kell csapni arra a tárcára, ami Neked tetszik, hiszen, mint minden Ferrari termék, a pénztárcák is csak limitált számban kerülnek gyártásra. Szerencsére a FansBRANDS-nél mindig feltöltjük a raktárkészletet, így ha máshol már nem, nálunk talán még mindig elérhető.

Leggyakoribb kérdések, hogy van-e benne apró tartó vagy mennyi kártyát lehet beletenni. Ha valamilyen információt Te is hiányolsz, akkor keress minket telefonon a +36 70 241 7560 telefonszámon vagy írjál nekünk a szokásos email címre. Azt pedig nyilván mondanom sem kell, hogy egy Ferrari pénztárca szintén az egyik legjobb ajándék lehet szeretteidnek is ;-)