VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Mercedes esernyő

Forma 1 szezon
-17%
Raktáron
Szállítás: 2-5 munkanap
✔ Raktáron
✔ Ingyenes szállítás
✔ 180 nap cseregarancia
Listaár: 23.990 Ft
Akciós ár: 19.912 Ft
VIP ár: 17.921 Ft

Az időjárás nem állíthat meg egy vérbeli Mercedes szurkolót. Ideje felvértezned magad az eső ellen egy vadonat új Mercedes esernyővel. Ez nem az a "kis széltől kifordulós" vagy "nem férünk el alatta" tipúsú esernyő...

Egy Mercedes esernyő masszívan ellenáll az elemeknek, akár ketten is kényelmesen elfértek alatta és nem mellesleg elég jól is néz ki ;-) Ha ilyen esernyője van az embernek, akkor szinte már várja, hogy mikor fog esni egy kis csepp eső, hogy magával vigye a városba.

A nagy méretű valóban nagy, nem fog a hátad vagy a cipőd sem elázni, ráadásul kényelmesen elfér alatta két ember is. A kompakt valamivel kisebb, de összecsukható, aminek köszönhetően elfér a táskádban vagy a szatyrodban is. Csak nehogy elhagyd valahol (kárba nem vész, mert bárki örülne egy ilyen Mercedes esernyőnek) :-) Oldd meg végleg a zord időjárás kérdést!