FansBRANDS - eredeti F1 termékek
10% VIP kedvezmény

VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Hungaroring akciók
00
nap
00
óra
00
perc
00
ms
FansBRANDS

BMW táska

Gondolom Veled is előfordult már, hogy jó lett volna, ha van Nálad egy táska, amiben benne vannak a legfontosabb dolgaid, ha hosszabb útra mész. Örömmel mutatom be Neked a FansBRAND BMW táska kínálatát.

Puma BMW táska, válltáska, hátizsák

Ahogy a legtöbb BMW terméket, a táskákat is a Puma gyártja, ami természetesen a minőségre és az összeállításra is hatással van, köszönhetően a szigorú minőségellenőrzésnek. De nézzük, hogy miben fog Neked segíteni egy ilyen BMW táska: ha az iskolából már kinőttél és nem használod az osztály- vagy csoporttársak irigységének fokozására, akkor még számtalan lehetőség rejlik benne.

A BMW Motorsport táskák lehetőségei

  • Iskolatáskának tökéletes
  • Kiránduláshoz, amikor tele kell pakolni a túléléshez szükséges dolgokkal
  • A kocsiban az anyósülésen vagy a csomagtartóban, megpakolva az utazáshoz
  • Edzésre is ideális lehet, sporttáskának
  • Bevásárláshoz, szatyor helyett (éljen a műanyagmentesség!)
  • Munkába menet, laptoppal és uzsonnával kitömve

Különböző méretekben és felszereltséggel állnak a rendelkezésedre. Az általunk mért értékeket megtalálod a leírásban vagy a termék nevében is. Mivel egy funkcionalitásban gazdag kiegészítőről van szó, ezért ha kérdésed van, bátran keresd az ügyfélszolgálatunkat és kézbe vesszük, kinyitjuk, lemérjük, teszteljük, hogy érjen csalódás, amikor kibontod a csomagot.

A Puma és a BMW minden évben szövetkezik, hogy az aktuális trendeknek megfelelően alakítsa a palettát, és tapasztalatunk alapján szokott is sikerülni. A táskák évről évre megújulnak, ezért ha valamelyik darab megtetszik, akkor ne sokat gondolkozz rajta, mert elfogy és nem lesz többet! Rendeld meg most, amíg van ;-)

F1 olvasnivaló válogatás

FansBRANDS Forma 1 hírek