FansBRANDS

BMW táska

Gondolom Veled is előfordult már, hogy jó lett volna, ha van Nálad egy táska, amiben benne vannak a legfontosabb dolgaid, ha hosszabb útra mész. Örömmel mutatom be Neked a FansBRAND BMW táska kínálatát.

Puma BMW táska, válltáska, hátizsák

Ahogy a legtöbb BMW terméket, a táskákat is a Puma gyártja, ami természetesen a minőségre és az összeállításra is hatással van, köszönhetően a szigorú minőségellenőrzésnek. De nézzük, hogy miben fog Neked segíteni egy ilyen BMW táska: ha az iskolából már kinőttél és nem használod az osztály- vagy csoporttársak irigységének fokozására, akkor még számtalan lehetőség rejlik benne.

A BMW Motorsport táskák lehetőségei

  • Iskolatáskának tökéletes
  • Kiránduláshoz, amikor tele kell pakolni a túléléshez szükséges dolgokkal
  • A kocsiban az anyósülésen vagy a csomagtartóban, megpakolva az utazáshoz
  • Edzésre is ideális lehet, sporttáskának
  • Bevásárláshoz, szatyor helyett (éljen a műanyagmentesség!)
  • Munkába menet, laptoppal és uzsonnával kitömve

Különböző méretekben és felszereltséggel állnak a rendelkezésedre. Az általunk mért értékeket megtalálod a leírásban vagy a termék nevében is. Mivel egy funkcionalitásban gazdag kiegészítőről van szó, ezért ha kérdésed van, bátran keresd az ügyfélszolgálatunkat és kézbe vesszük, kinyitjuk, lemérjük, teszteljük, hogy érjen csalódás, amikor kibontod a csomagot.

A Puma és a BMW minden évben szövetkezik, hogy az aktuális trendeknek megfelelően alakítsa a palettát, és tapasztalatunk alapján szokott is sikerülni. A táskák évről évre megújulnak, ezért ha valamelyik darab megtetszik, akkor ne sokat gondolkozz rajta, mert elfogy és nem lesz többet! Rendeld meg most, amíg van ;-)