Exkluzív Forma 1 kedvezmények

Vásárolj akár 40%-al olcsóbban FansBRANDS® VIP tagsággal!

Spórolj tízezreket Magyarország Forma 1 birodalmában!

Gratulálok Neked! Megtaláltad webshopunk legnagyobb kedvezménnyel kecsegtető ajánlatát... Már csak 2 lépés és Te is részese leszel Magyarország F1 VIP közösségének a FansBRANDS® -nél.

Nem mellesleg mostantól bármely Forma 1 termékre, köztük a Ferrari, Mercedes, Red Bull, BMW, Aston Martin, McLaren, Alpine, Alfa Romeo termékekre is, VIP kedvezményt kapsz. Legyél Te is VIP Tag most!

Kérem a VIP Tagságot!

További információ

Hihetetlen, de igaz..

Már az első rendeléseddel is spórolhatsz

Legfontosabb előnye a VIP Tagságnak, hogy extrém kedvező árakon vásárolhatsz weboldalunkon. Gondolj bele: karácsonyi ajándékvásárlás, szülinap, névnap vagy éppen jön a Hungaroring Magyar Nagydíj és fel kell turbózni a rajongói ruhatárat? VIP Tagként mostantól sokkal kedvezőbben válogathatsz a folyamatosan bővülő, több ezres raktárkészletünkből.

Spórolj 1 rendeléssel többezret!

Akár egy rendeléssel is több, mint 10.000 forintot spórolhatsz VIP Tagként! 1 db cipőn átlagban 4.000 - 5.000 forintot spórolsz! Íme néhány példa, ami elérhető volt a weboldalunkon is:

Ajándék csak VIP Tagoknak

5 csillagos F1 szolgáltatást kapsz

Akár 40% VIP kedvezmény

VIP Tagsággal extra kedvezményt kapsz szinte minden termékre, amit a FansBRANDS® webáruházban találsz. Ez azt jelenti, hogy a normál árból akár 40% kedvezményt kaphatsz!

Exkluzív ajánlatok!

A FansBRANDS® VIP hírlevelekből értesülsz az extrém akciókról, amik csak a VIP Tagokra érvényesek. Előrendelheted a legújabb termékeket, amik csak erősen limitált példányban elérhetők. Egyéb ajándékokat kaphatsz és elsőbbséget élvezel mindenben.

Premium EXPRESSZ szállítás INGYEN!

VIP Tagok minden rendelésnél igénybe vehetik az EXPRESSZ szállítás szolgáltatásunkat, méghozzá INGYENESEN! Így előrébb vesszük a rendelésed feldolgozását és akár 1 munkanapon belül megkaphatod a csomagod.

Válassz ajándékot

Weboldalunkon rengeteg ajándék közül választhatsz a rendelésed mellé. Legyen Tiéd az egyedi gyártású FansBRANDS® bögre, napszemüveg, kulcstartó, Forma 1 autó vagy törölköző!

Használd örökké!

A FansBRANDS® VIP Tagság örökre szól! Amíg létezik az email címedhez tartozó FansBRANDS® fiókod a weboldalunkon, addig nem kell megújítanod a Tagságot! Sem évente, sem 10 évente! Élvezd a VIP előnyöket, ameddig akarod!

Kérem az örök VIP Tagságot!

Mindjárt megvan...

Csak két lépés és Tiéd a VIP Tagság!

  • 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot, amivel feliratkozol a VIP hírlevél listánkra és megkapod a VIP részleteket és rejtett VIP ajánlatokat!
  • 2. Készíts FansBRANDS® fiókot is, amivel a weboldalunkon aktiválod a VIP Tagságot!

Amint elkészült a FansBRANDS® fiókod, azonnal aktiválódik és VIP KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatsz.

Regisztrálj most a VIP Tagságra! (*az akció visszavonásig érvényes)

FIGYELEM! A FansBRANDS® VIP Tagsággal megkapod az elérhető legnagyobb kedvezményt az áruházunkban. Egyéb kedvezményt (például kupon kódot, OnlinePénztárcát) nem lehet igénybe venni VIP Tagság mellett! Az alapból 40% kedvezménnyel elérhető termékek ára VIP Tagsággal is 40%.