FansBRANDS - eredeti F1 termékek
10% VIP kedvezmény

VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Hungaroring akciók
00
nap
00
óra
00
perc
00
ms
FansBRANDS

Ferrari kesztyű

Az ország legnagyobb Ferrari kesztyű webáruháza

Ideje felkészülni a mínuszokra. Jó hírem, hogy télen sem áll meg a Ferrari divat és betáraztunk Neked egy pár mutatós Ferrari kesztyűt. Neked szokott fázni a kezed? Reggel mikor beülsz a kocsiba hideg a kormány? Korizásnál vagy sielésnél jó lenne, ha nem fagynál meg? Ezeken a problémákon segít a jól bevált találmány - a kesztyű.

Egy jó Ferrari kesztyű még ennél is többet ad Neked: egy életérzés, ami mindig Veled lehet, öröm felvenni és öröm viselni. Még ha valaki nem is akkora Ferrari szurkoló, a design-t annyira jól eltalálták, hogy valószínűleg még a konkurens csapatok tagjai is ezt viselik sunyiban... :-)

A Ferrari kesztyűvel még a mobilodat is használhatod, nem kell hozzá levenned. Van belőle Ferrari piros vagy elegáns éjfekete, a döntés a Tiéd (válaszd mind a kettőt és ajándékozd meg szeretteidet is). Azt persze mondanom sem kell, hogy az egyik legjobb ajándék Karácsonykor, viszont akkorra már valószínűleg el fog fogyni...

Szűrő

Használd a szűrőt, hogy gyorsabban megtaláld, amit keresel!

Méretek

F1 olvasnivaló válogatás

FansBRANDS Forma 1 hírek