VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Ferrari óra garancia

Scuderia Ferrari Karóra 2 év limitált nemzetközi garancia

A Scuderia Ferrari mindig is büszke volt a versenyzés iránti szenvedélyére és olasz gyökereire egyaránt. A Scuderia Ferrari Orologi férfi és női óra kollekciója magában hordozza azt a szenvedélyes izgalmat és kifinomult stílust, amire a nagyra becsült csapat rajongói vágynak szerte a világon. Gratulálunk a vásárlásodhoz.

Környezetbarát cég vagyunk. Hogy védjük a fákat és ne használjunk sok papírt, az óra beüzemelésére, ápolására és karbantartására, garanciára, illetve a szervizközpontra vonatkozó információkat online tettük elérhetővé az alábbi oldalon https://repairs.mgiservice.com/ferrari/

Kérjük őrizze meg a dátummal ellátott számlát, melyen fel van tüntetve a viszonteladó neve és az óra cikkszáma! Garanciális ügyintézéshez ez a dokumentum szükséges és elengedhetetlen. Kérjük ne dobja a terméket a háztartási hulladék közé! A környezet és az emberi egészség védelme érdekében kérjük egy erre kijelölt gyűjtőbe helyezze a megfelelő újrahasznosítás érdekében!*

Garanciális javítás feltételei:

A termékek garanciális javítását a garancia időn belül a márkaképviselet (FansBRANDS) által kijelölt garanciális szerviz végzi, melyhez a terméket a márkaképviselet juttatja el. Bárminemű garanciális problémával az eladóhoz kell fordulni egyeztetni, majd a terméket visszaküldeni az eladó címére. Címünk (ide várjuk vissza a sérült órát): FansBRANDS, 2600 Vác, Deákvári fasor 6.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei: Tel.: + 36 27 300 600 email: sales@fansbrands.com. A termék visszajuttatás a fogyasztó feladata és költsége. A szervizbe a terméken túl a garancia füzetet, a számlát, vagy annak másolatát is küldje el, hiszen a garanciális javítás csak ezek megléte mellett lehetséges. Mire vonatkozik a garancia?

A gyártói garancia csak az óraszerkezetére terjed ki, ha bizonyítható az óra gyári eredetű hibája. Ezt a termék gyártója vizsgálja ki és dönti el, hogy a szerkezet valóban gyári hibás vagy a nem rendeltetés szerű használat okozta a szerkezet meghibásodását. Az óraszerkezet ház, üveglap, felhúzó korona vagy a szíj sérülése, illetve az elemcsere nem tartozik a garancia alá. Továbbá az óra törése esetén sem érvényesíthető a garanciális javítás. Bárminemű szervizelési igény lép fel az óránál (elemcsere, szíj javítás stb.), csakis a kijelölt garanciális szervizben lehet elvégezni (melyet Magyarországon a FansBRANDS lát el minden esetben), minden egyéb helyen elvégzett javítás az óra garanciájának elvesztését vonja maga után.

Ha az óra szerkezete sérül vagy romlik el, annak javításáról részletes információt a gyártó honlapját talál, melyet a következő linken ér el: https://repairs.mgiservice.com/ferrari/

*Az eredeti, angol nyelvű szöveg az óra dobozában megtalálható