VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

OnlinePénztárca elfogadóhely

Ha most csinálsz OnlinePénztárca fiókot, akkor feltöltjük Neked 5.000 forinttal.

Egyedi FansBRAND ajánlat

Magyarország kedvenc Forma 1 rajongói webáruháza most egy igazán jó ajánlatot gondolt ki a számodra: regisztrációért cserébe 5.000 forintot kapsz Online Pénztárcádba, ami akár hetente automatikusan és minden vásárlás után kamatozhat... Nem beszélve arról, hogy több tucat webáruházban felhasználhatod, így akár több tízezer forintot is spórolhatsz vele. Jól hangzik nem?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérd a hírlevelünket!

Az első levélben megköszönjük a feliratkozást és küldünk Neked egy linket, amin keresztül megkapod az 5.000 forint értékű feltöltést, amit aztán fel tudsz használni Forma 1 termékekre.

Hogyan működik?

  • Miután beszerezted az 5.000 forintot, visszajössz ide a FansBRANDS weboldalára és kosárba rakod a kinézett F1 terméket.
  • A lényeg, hogy azzal az email címmel add le a rendelést, amivel az Online Pénztárcára is regisztráltál. A rendszer ekkor tud beazonosítani.
  • A rendszer automatikusan felhasználja az Online Pénztárcádban lévő összeget, tehát különösebb dolgod nincsen. A végösszegben láthatod, hogy mennyit tudtál spórolni.
  • A rendszer 10.000 forint feletti rendelés esetén kapcsol be és 10.000 forintonként 500 forintot használ fel.

onlinePénztárca fizetés

Például:

  • Egy cipő vásárlásánál, aminek az akciós ára 31.490 Forint, 1.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 29.990 Forintba fog az kerülni.
  • Egy hátizsák ruha vásárlásánál, aminek az ára 20.000 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 19.000 Forintba fog az kerülni.
  • Egy kabát vásárlásánál, aminek az akciós ára 61.500 Forint, 3.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 58.500 Forintba fog az kerülni.

A tájékoztatás nem teljes körű: az onlinePénztárcáról bővebben az onlinePénztárca infó  oldalon olvashatsz!

Kérem az 5.000 forintot