Sorsolás élőben: 2023.07.18.

Hungaroring nyereményjáték 2023

A FansBRANDS szervezésében

Facebook share iconMegosztás
FansBRANDS VIP membership

KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNY!

Nyerd meg a 3 napos, Arany + tribün páros bérletet, 60.000 Ft értékben!

2023-ban is számíthatnak ránk a Forma 1 szurkolók és elindítjuk Hungaroring jegy nyereményjátékunkat! Szurkolj Te is kedvenc csapatodnak vagy versenyződnek MOST kivételesen a helyszínen! A bérleteket a Hungaroring Forma 1 Klub biztosítja és péntek-szombat-vasárnap érvényes. Részleteket ezen a linken olvashatsz. A játék időtartama: 2023.05.25. - 2023.07.16.

Töltsd ki az űrlapot fél perc alatt és jelentkezz a játékunkra most!

Akár TÍZSZERES eséllyel is indulhatsz a nyereményért!

Ha a játék időtartalam alatt rendelsz valamilyen Forma 1 rajongói terméket a FansBRANDS Forma 1 webáruházból, akkor 10x-es eséllyel indulsz a sorsoláson. Részletek a regisztráció után...

Hungaroring nyereményjáték 2023 szabályzat

  • Érvényes a jelentkezés, ha kitöltötted és sikeresen elküldted az űrlapot, amivel feliratkoztál a FansBRANDS hírlevelére.
  • A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de a nyereményt csak az aktív feliratkozók között sorsoljuk! Ha a sorsolás előtt leiratkozol, akkor nem tudod megnyerni a bérletet.
  • A játékra jelentkezni 2023 május 25-től 2023 július 16. 24:00-ig lehet.
  • A sorsolás 2023 július 18-án, kedden lesz, élőben a FansBRANDS Facebook oldalán.
  • A játékban 1 személy csak 1-szer vehet részt. Ha valaki a rendszert megkerülve többször jelentkezik az a játékból való kizárással jár!
  • A nyereményt digitális e-ticket formában, email-ben küldjük majd ki a szerencsésnek
  • A jegyek névre szólnak és csak érvényes magyar személyi igazolvánnyal vehetők igénybe (illetve kettős állampolgárok a kapott magyar igazolvánnyal)!

Kérem a páros bérletet MOST!