Íme, Hamilton UTOLSÓ Mercedese

Ma délután a Mercedes is lerántotta a leplet a 2024-es modelljéről, mellyel egyelőre visszafogott célokat tűztek ki. A leleplezés érzelmesre sikerült, hisz már mindenki tudja, az év végén távozik a csapat alappillérét jelentő Lewis Hamilton. 

EX F1-es versenyző: Verstappen kell Hamilton helyére!

Christian Danner, a Zakspeed korábbi német F1-es pilótája szerint a Mercedes csakis minőségi pilótával oldhatja meg Lewis Hamilton pótlását.

KI JÖHET Hamilton helyére?

A Forma-1 kedvelő világ még mindig nem tért magához abból a sokkból, amit Lewis Hamilton 2025-ös Ferrarihoz igazolása okozott. Azonban ketyeg itt egy másik időzített bomba is!

Hamilton a FERRARIBAN? Ez bizony jó eséllyel NEM KACSA!

A mai nap bombaként robbant, hogy Lewis Hamilton 2025-től átigazolhat a Scuderia Ferrarihoz. Állítólag a megegyezés már meg is történt, már csak a hivatalos bejelentésre várunk.

 

Sajtó: A Mercedes is MEGSÉRTETTE a költségplafont

Miután 2021-ben komoly visszhangot okozott a Red Bull Racing költségsapkás „incidense”, idén egy holland médium szerint a Red Bull és a Mercedes is vétett a szabályok ellen.

A „KIRÁLY” szerint uncsi Monza, át kell alakítani!

Sir Lewis Hamilton szerint unalmas a legendás Autodromo Nazionale Monza vonalvezetése, ezért át kellene alakítani. Ezzel az elgondolással nem feltétlenül aratott osztatlan sikert.

Wolff: „Ha jó autót kap tőlünk, Lewis ÚJRA VILÁGBAJNOK LESZ”

Ismét (Mercedes szinten) gyenge szezon, ismét futamgyőzelem nélkül végig küszködött év. Ha valaki egy kicsit is követi Lewis Hamiltont, és ismeri a mentalítását, az tudja, hogy mindezt valószínűleg hogyan viselheti a hétszeres világbajnok.

HAMILTON: „Nem hallgattak rám, EZÉRT tartunk itt”

Vagy Lewis Hamilton kezdett rá ismételten az ismert „megint nem hallgattak rám” nótára, vagy a Mercedes nem veszi elég komolyan a hétszeres világbajnokát. Immáron már évek óta.