FansBRANDS

Forma 1 versenyzők

A FansBRANDS-nél megtalálod kedvenc F1 pilótád termékeit is. Ebben az esetben a gyártó nem egységes, hiszen egy-egy versenyzőnek teljesen más és más gyártója is lehet. Ennek tekintetében a raktáron nem lévő versenyzői termékek különböző szállítási idővel rendelkezhetnek. Ha ennél pontosabb információt szeretnél, akkor keress minket telefonon!

A népszerű és az aktuális szezon versenyzőinek sapkájából vagy pólójából szinte mindig van raktárunkban, amit akár 1-2 napon belül meg is kapsz. Külön öröm, hogy jó kapcsolatban vagyunk a Schumacher és Senna termékek gyártójával, ami azt jelenti, hogy a két Forma 1 legenda változatos kollekcióval képviselteti magát weboldalunkon.

Természetesen minden évben követjük a versenyzők átigazolásait is, aminek hála folyamatosan kutatjuk az újabb és újabb gyártói kapcsolatokat, hogy minden magyar Forma 1 rajongó megkapja, amire vágyik. Példának mondhatnám az ominózus Kimi Raikkönen, Ferrari - Alfa Romeo váltást: már a hírek pillanatától kezdve kerestük az olasz kapcsolatokat és az első Alfa Romeo-s és Kimi-s termékek a FansBRANDS-nél kötöttek ki...

De említhetném az extrém limitált Hamilton sapkákat is, amikből szintén nekünk van elsőként raktáron, és a mennyiségnek köszönhetően akár utoljára is.

Válaszd ki tehát a kedvenc F1 pilótád és válogass a termékei közül!