VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Szombati nyíltnapok

A FansBRANDS-nél minden esetben névre szóló ÁFA-s számlát állítunk ki akár a weboldalunkon rendelsz, akár az üzletünkben vásárolsz.

► Helyszíni ajándék

Ha szeretnéd élőben megtekinteni a legújabb Forma 1 termékeket, de hétköznap nem tudsz erre időt szakítani, akkor néhány - előre bejelentett - időpontban lehetőséged van szombaton meglátogatni a FansBRANDS bemutatótermét.

JELSZÓ: HOZD ÖSSZE A FORMA 1 VILÁGOT!

Gyere el hozzánk, mondd ki a jelszót és vásárlásod mellé egy FansBRANDS bögrét kapsz ajándékba!

► Mikor gyere?

A következő Forma 1 nyíltnap időpontját ezen az oldalon fogjuk megjeleníteni. Vagy akár feliratkozhatsz VIP Tagságunkra - ezen a linken - hiszen a VIP Tagoknak szólunk előre, hogy mikor lesznek nyíltnapok ;-)

Érdeklődj a +36 70 241 7560 telefonszámon!

► Fontos!

  • ✔ 2018 decembertől KÁRTYÁVAL is lehet az üzletben fizetni. (Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, VPay, UnionPay)
  • ✔ Érdemes előre leadni a rendelést weboldalunkon keresztül, és beírni a megjegyzésbe, hogy melyik bejelentett nyíltnapon szeretnéd átvenni.
  • ✔ A weboldalon is tudsz fizetni kártyával - méretet cserélni tudunk, ha az összeg egyezik. (Ha nem akkor készpénzzel lehet korrigálni. Kártyával fizetett összeget csak online tudunk visszautalni.)

► Hova gyere?

Címünk: 2600 Vác, Deákvári Fasor 6. a benzinkúthoz betérve az üzelt a benzinkúttal szemben található. Az üzlet ablakain egyenlőre még az előző márkanevünk - az F1BOX - látszik.
  • Írd be a Waze-ba, hogy FANSBRANDS és idevezet hozzánk ;-)
  • Az M2-es autópályáról letérve 5 perc autóval
  • Ingyenes parkolási lehetőség a FansBRANDS saját parkolójában
  • Megkínálunk üdítővel vagy kávéval, ha nem sietsz annyira :-)

Bővebben: hogyan jutsz el hozzánk?