VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

2020 november - december

Szombati nyíltnapok

Idén (2020-ban) is nyitva vagyunk november és december hónapban, minden szombaton 10:00-tól 14:00-ig, egészen Karácsonyig! A koronavírus miatt viszont nálunk is kötelező a maszk viselése és egyszerre csak ketten tartózkodhatnak az üzletben! Megértésedet köszönjük!

Magyarország Forma 1 birodalma megnyitja szombaton is a kapuit a rajongók előtt

2020 november 07-től december 19-ig, minden szombaton 10:00-től 14:00-ig meghívunk minden Forma 1 rajongót üzletünkbe, ahol:

  • AJÁNDÉKKAL - lásd lejjebb!
  • Ingyenes parkolóval
  • Kávéval, üdítővel
  • 10.000 termékkel

várunk Téged is!

Címünk - ide gyere!

Az M2-es autópályáról letérve, VÁC, DEÁKVÁRI FASOR 6. című telephelyen találod Magyarország legnagyobb Forma 1 üzletét. Írd be a GPS-be, hogy FANSBRANDS és azonnal megtalálod!

Irány a FansBRANDS

Tízezer forintos VIP Tagságot adunk ajándékba!

Oszd meg ezt az oldalt a fenti megosztás gombbal, gyere el hozzánk és mondd ki a bemutatótermünkben a jelmondatunkat és ajándékba kapod a 10.000 forintos FansBRANDS VIP Tagságot! A VIP Tagsággal OUTLET árakon juthatsz hozzá a kedvenc Forma 1 márkád termékeihez.

További információt a VIP Tagságról ezen a linken tudhatsz meg.

Jelmondatunk: "Hozzuk össze a Forma 1 világot!"

FansBRANDS VIP Tagság

Fontos információk!

Add le a rendelésed előre a webáruházban és válaszd a személyes átvételt! Ezzel befoglalod a terméket és felgyorsítod az ügyintézést is! Kellemetlen lenne, ha csak "kinézed" és mire idejössz, valaki megrendeli online... Pár kattintással be tudod magadnak biztosítani, ha rossz a méret, vagy kézbe véve mégsem tetszik, még mindig tudunk rajta változtatni.

Az üzletben lehet kártyával fizetni, van PayPass terminálunk!

Az üzlet kirakatán az F1BOX felirat látszik - az volt a régi nevünk!

Az üzletben maszkban kell lenni és csak két személy tartózkodhat egyszerre!

A 10.000 forintos VIP Tagság ajándékot, csak úgy tudjuk odaadni, ha bemutatod a megosztást és kimondod a jelmondatunkat!