AJÁNDÉK 5.000 FORINT
Forma 1 termékekre!

REGISZTÁLJ AZ ONLINE PÉNZTÁRCÁRA ÉS KAPSZ TŐLÜNK INSTANT 5.000 FORINTOT!

FIGYELEM! Az Online Pénztárca egy INGYENES szolgáltatás. Egyéb kedvezményekkel NEM vehető igénybe. Online Pénztárcádban lévő összeget NEM tudod egyben felhasználni. Maximum 5% kedvezmény érhető el vele, de nem csak nálunk, hanem több 100 webáruházban. Ha 10% extra kedvezményt szeretnél Forma 1 termékekre, akkor KATTINTS IDE és kérd inkább a FansBRANDS VIP Tagságot!

Miért jó ez Neked?

Magyarország kedvenc Forma 1 rajongói webáruháza most egy igazán jó ajánlatot gondolt ki a számodra: regisztrációdért cserébe 5.000 forint-al töltjük fel Online Pénztárcádat.

Ezt az összeget felhasználhatod rendelésedhez bármely Ferrari, Mercedes, BMW, RedBull, McLaren, Renault, Haas, Raikkönen, Hamilton, Vettel, Leclerc, stb. termék vásárlása esetén a FansBRANDS Forma 1 üzletben.

Az OnlinePénztárcádban lévő összeg hetente kamatozik és minden rendelés után visszakapod a rendelés összegének bizonyos százalékát is.

Nem beszélve arról, hogy több tucat más webáruházban is felhasználhatod, így akár több tízezer forintot is spórolhatsz vele. Jól hangzik nem?

Scuderia Ferrari logo
Mercedes AMG Petronas logo
Red Bull Racing logo
Mclaren Renault logo
haas f1 team logo
bmw motorsport logo

Példa: több ezret tudsz spórolni!

Ha nem hiszed, hogy tényleg tudsz ezzel spórolni, akkor mutatok egy pár példát, amit a regisztráció után ki is próbálhatsz. Ne legyél a pénzed ellensége, szerezd meg olcsóbban a legjobb Forma 1 termékeket!

1500 forintot spórolhatsz
Egy FERRARI cipő vásárlásánál, aminek az akciós ára 31.490 Forint, 1.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 29.990 Forintba fog az kerülni.
akár 3000 forintot is spórolhatsz
Egy MERCEDES kabát vásárlásánál, aminek az akciós ára 61.500 Forint, 3.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 58.500 Forintba fog az kerülni.
egy hátizsákon 1000 forintot spórolsz
Egy RED BULL hátizsák vásárlásánál, aminek az ára 20.000 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 19.000 Forintba fog az kerülni.

Hogyan működik?

  1. Miután beszerezted az 5.000 forintot, visszajössz ide a FansBRANDS weboldalára és kosárba rakod a kinézett F1 terméket!
  2. A lényeg, hogy azzal az email címmel add le a rendelést, amivel az Online Pénztárcára is regisztráltál! A rendszer ekkor tud beazonosítani.
  3. A rendszer automatikusan felhasználja az Online Pénztárcádban lévő összeget, tehát különösebb dolgod nincsen. A végösszegben láthatod, hogy mennyit tudtál spórolni.
  4. A rendszer 10.000 forint feletti rendelés esetén kapcsol be és 10.000 forintonként 500 forintot használ fel. Kupon kódot nem tudsz felhasználni OnlinePénztárca mellett!

Hogyan lehet a Tiéd?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérd a hírlevelünket! Az első levélben megköszönjük a feliratkozást és küldünk Neked egy linket, amin keresztül megkapod az 5.000 forintot, amit aztán fel tudsz használni Forma 1 termékekre.

Ne legyél a pénzed ellensége! Igényeld most azonnal az 5.000 forintot és spórolj vele a FansBRANDS-nél!