5.000 forintot adunk Neked pár kattintásért

Spórolj tízezreket Magyarország legnagyobb Forma 1 webáruházában!

  • ✔ Spórolj velünk akár több száz más áruházban is!
  • ✔ Minden rendelés után visszatérítést kapsz Online Pénztárcádba!
  • ✔ Hetente 500 forinttal kamatozik Online Pénztárcád!
  • ✔ Ne legyél a pénzed ellensége: igényeld most INGYEN Online Pénztárcádat!
  • ✔ Első regisztrációnál 5.000 forintot jóváírunk Online Pénztárcádba, amit akár azonnal fel is tudsz használni a rendelésnél.

Kérem az 5.000 forintot!

Hogyan működik?

Hogyan működik?

Így tudsz spórolni weboldalunkon 1 perc alatt

1. lépés

Regisztrálj hírlevelünkre

Feliratkozás után, email-ben elküldjük Neked a linket, ahol aktiválhatod az 5.000 forintodat. Az aktiválás nem tart tovább 1 percnél..

Regisztrálok most

2. lépés

Aktiválod az ajándék 5.000 forintot

A FansBRANDS jóvoltából, instant kapsz 5.000 forintot Online Pénztárcádba. Ez a kedvezmény csak nálunk érhető el.

3. lépés

Rendelsz a webáruházunkban

Fontos, hogy ugyanazzal az email címmel regisztrálj az Online Pénztárcára, mint a weboldalunkon! Rendelés közben a rendszer így felismer és automatán levonja a kedvezményt.

Egyszerű, igaz?

Spórolás példák a F1 webáruházunkban

Ha nem hiszed, hogy tényleg tudsz ezzel spórolni, akkor mutatok egy pár példát, amit a regisztráció után ki is próbálhatsz. Ne legyél a pénzed ellensége, szerezd meg a legjobb Forma 1 termékeket OLCSÓBBAN! Az Online Pénztárca egy INGYENES szolgáltatás. Egyéb kedvezményekkel NEM vehető igénybe. Online Pénztárcádban lévő összeget NEM tudod egyben felhasználni. Maximum 5% kedvezmény érhető el, 500 forintos kuponok formájában, de nem csak nálunk, hanem több 100 más webáruházban is.

1500 forintot spórolhatsz

Egy Forma 1 cipő vásárlásánál, aminek az akciós ára 31.490 Forint, 1.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 29.990 Forintba fog az kerülni.

akár 3000 forintot is spórolhatsz

Egy Forma 1 kabát vásárlásánál, aminek az akciós ára 61.500 Forint, 3.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 58.500 Forintba fog az kerülni.

egy hátizsákon 1000 forintot spórolsz

Egy F1 csapat póló vásárlásnál, aminek az ára 20.000 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 19.000 Forintba fog az kerülni.

Vannak még extrák is...

500 forint kamat minden héten!

Az Online Pénztárcádban lévő összeg folyamatosan - hetente 500 forinttal - kamatozik. Így ha nem is költesz belőle, akkor is érdemes most aktiválnod, hogy idővel még több pénz legyen benne..

Regisztrálok most!

Visszatérítés minden rendelés után!

A FansBRANDS-nél minden leadott rendelés után PÉNZVISSZATÉRÍTÉST kapsz Online Pénztárcádba. Extrém akciókban, akár a rendelés 50%-át is visszakapod. Keresd az Online Pénztárca jelt a termék oldalakon!

Több száz webáruházban felhasználhatod!

Az Online Pénztárcádban lévő összeget több száz másik webáruházban is felhasználhatod. Így akár havi szinten is TÍZEZREKET spórolhatsz. Közel 1 millió termék áll a rendelkezésedre és egyre több webáruház csatlakozik a programhoz. Részleteket megtalálod az Online Pénztárca weboldalán.

Regisztrálj az INGYEN 5.000 forintért most!

Csak két lépés és 1 perceben belül Tiéd az 5.000 forint! Egyszerű.

  • 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
  • 2. Levélben elküldjük a linket, ahol aktiválhatod az 5.000 forintot.

Ne legyél a pénzed ellensége! Igényeld most azonnal az 5.000 forintot és spórolj vele a FansBRANDS-nél!

Az űrlap elküldésével feliratkozol a FansBRANDS hírlevelére. Sosem küldünk SPAM-et és csak Forma 1-el kapcsolatos híreket kapsz tőlünk. Kérlek használj GMAIL email címet, ha lehetséges, mert egyéb esetben félő, hogy nem kapod meg az aktivációs linket!