Scuderia Ferrari webáruház

Hivatalos forgalmazó

Üdvözöllek Magyarország elsőszámú online Ferrari áruházában.

Ezt a weboldalt azért hoztuk létre 2011-ben, hogy Te és a többi Forma1 illetve Ferrari rajongó megtalálja azokat a termékeket, amiket a tévés közvetítésekben látni a piros csapat istállójánál.

Azóta már egy kicsit kinőttük magunkat és bővítettük a kínálatainkat, így a legkülönfélébb Ferrari ruházattal, ajándéktárgyakkal és egyedi termékekkel találkozhatsz üzletünkben.

A rejtett, extra Ferrari ajánlatért KATTINTS IDE!

Ferrari bemutatótermünk

Persze nem csak online! Váci telephelyünkön, kialakítottunk egy igazi SF rajongói központot, ahol megtalálhatod a legújabb és egyes esetekben a legritkább darabokat is.

Európában a FansBRANDS rendelkezik a legnagyobb Ferrari termék raktárkészlettel, ami a gyártóval fenntartott szoros kapcsolatnak is köszönhető.

Tudtad? Egy kis információ:

Manapság a legtöbb Ferrari terméket a Puma gyártja, ezért látod rajtuk a Puma logoját is. Ez egyben garancia a minőségre és a szavatosságra is!

A Ferrari termékek stílusa évente frissül. Ez egy hosszadalmas folyamat, amely a tervezéssel kezdődik. A látványtervet a Puma készíti el, majd a Ferrari hagyja jóvá vagy dobja vissza. Ez után a prototípus gyártása következik, amit a Ferrari emberei felpróbálnak és javasolnak egy két változtatást. Ha minden oké, akkor a gyártó felveszi az előrendeléseket, és a visszakapott adatokat felhasználva, nagyjából az igényelt mennyiség kerül legyártásra. 

Az egész körülbelül egy éves folyamat, vagyis az idei termékek bemutatása után már javában zajlik  a jövő évi tervezés. Nem egyszerű, igaz?

Ez egyben azt is jelenti, hogy egy adott széria csak limitált kiadásban érhető el több millió ember számára... Ajjajjj! Neked vajon jut belőle? Nem biztos! Főleg, hogy a jó méretet kapkodják el a leggyorsabban.

Igazi rajongó vagy!

Ha ezt olvasod, akkor minden bizonnyal igazi Ferrari rajongó vagy, mindegy hogy ki ül az autóban: Raikkönen vagy Vettel, Neked akkor dobban igazán a szíved, ha meghallod felpörögni a kedvenc márkád motorját!

Gyere el hozzánk, Vácra a Ferrari bemutatótermünkbe, vagy böngéssz és rendelj online, szerezd be a garantált Ferrari meglepetést a rendelésed mellé!

Mit talász egy hivatalos Scuderia Ferrari store-ban? Itt egy pár példa:

Extra Ferrari ajánlat

Ha most rendelnél bármilyen Ferrari terméket, akkor a rendelés megjegyzésébe írd be, hogy "EXTRA AJÁNLAT" és kapsz tőlünk egy plusz ajándékot is, ami egy 5.000 forintos Formula1 Brands kerámia bögre!

Ferrari webshop profi szolgáltatásokkal:

  • Folyamatosan megújuló raktárkészlettel
  • 1 napos szállítás
  • Ferrari ajándék
  • Hivatalos kapcsolat a gyártóval, külön kérésre akár utánrendelést is tudunk felvenni
  • 180 napos cseregarancia

Forza Ferrari
FansBRANDS