Hamilton: „Szeretném visszavezetni a Ferrarit a csúcsra”

A szezon előtti tesztnapok nem csupán a pályán jelentenek komoly elfoglaltságot a versenyzőknek, hanem média kötelezettségekben is.

Sainz: „A Ferrari után is van élet, remek lehetőségekkel bombáznak!”

Még el sem kezdődött a 2024-es versenyév, de máris megvan a szezon legnagyobb vesztese. Ő nem más, mint Carlos Sainz, akit remek teljesítménye ellenére a vörösök lapátra tesznek, és Lewis Hamiltont ültetik be a helyére.

ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be.

Massa: „Leclerc EL AKARJA PUSZTÍTANI Hamiltont”

Felipe Massa szerint Charles Leclerc rettentően eltökélt, és cseppet sem zavarja, hogy 2025-től a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton lesz a csapattársa. A monacóinak minden vágya, hogy felmossa a padlót Hamiltonnal!

Ferrari: Leclerc nem örül Hamiltonnak

Míg az olasz sajtó diadalittas beszámolókat közöl Maranellóból Lewis Hamilton érkezésével kapcsolatban, addig állítólag Charles Leclerc és stábja cseppet sem boldog az új csapattárs kiléte miatt.

Ferrari: Leclerc nem örül Hamiltonnak

Míg az olasz sajtó diadalittas beszámolókat közöl Maranellóból Lewis Hamilton érkezésével kapcsolatban, addig állítólag Charles Leclerc és stábja cseppet sem boldog az új csapattárs kiléte miatt.

Ferrari blog

BEKÖVETKEZETT az elképzelhetetlen: Hamilton a Ferrarinál!

Már az egész világot megkerülte párszor a hír: Lewis Hamilton a szezon végén elhagyja a Mercedest és csatlakozik a Scuderia Ferrarihoz. Mostanra befutottak a legfontosabb nyilatkozatok is…

Hamilton a FERRARIBAN? Ez bizony jó eséllyel NEM KACSA!

A mai nap bombaként robbant, hogy Lewis Hamilton 2025-től átigazolhat a Scuderia Ferrarihoz. Állítólag a megegyezés már meg is történt, már csak a hivatalos bejelentésre várunk.

 

Vége a pletykáknak: LECLERC hosszabbított a Ferrarival!

Évekre elkötelezte magát Charles Leclerc, mindössze ennyit árult el a csapat a mai bejelentésükről, miszerint pilótájuk újabb hosszútávú szerződést kötött velük.

Ferrari: Stratégiai BŰNBAK KIDOBVA…

Inaki Rueda nevét nem igazán foglalták imába a Scuderia Ferrari fanatikusok, akik zöme szerint a csapat őrületesen szar gyenge taktikája miatt ő tehető felelőssé. Mostantól mást kell majd okolni a hibákért.

A Schumacher éra IKONJA segít az új Ferrari tervezésében

Legendás visszatérő segít a Scuderia Ferrarinak abban, hogy visszatérjenek a helyes útra. Ő pedig nem más, mint a Michael Schumacher éra ikonikus tervezője, Rory Byrne.

Vasseur: „Hamilton és Verstappen nálunk? Soha ne mondd, hogy SOHA!”

Frederic Vasseur és a Scuderia Ferrari már arccal 2024 felé fordult, a technika megerősítése mellett a leggyakrabban visszatérő kérdés a pilóták szerződése.