10 éves a FansBRANDS

100 VIP Tagság most 10.000 Ft helyett INGYEN

Spórolj tízezreket Magyarország Forma 1 birodalmában!

10. születésnapi akciónk keretében 100 db VIP Tagságot adunk ajándékba az első 100 regisztráltnak. Használd ki a lehetőséget és csatlakozz Magyarország egyik legnagyobb Forma 1 közösségéhez! Csak 1.5 percet kell rászánnod.

VIP Tagsággal 10% extra kedvezményt kapsz minden Forma 1 termékre, köztük a Ferrari, Mercedes, Red Bull, BMW, Racing Point, McLaren termékekre is.

Kérem a VIP Tagságot!

További információ

Hogyan lehet Tiéd a VIP Tagság?

1. lépés

Tölts ki az lenti űrlapot! Az űrlap kitöltése után emailben megkapsz minden információt a VIP Tagsággal kapcsolatban, ha esetleg itt elkerülné valami a figyelmed.

2. lépés

Regisztrálj a weboldalon! Az űrlap elküldése után csinálnod kell egy fiókot a weboldalunkon, hogy be tudjuk állítani a VIP Tagságot. Fiók nélkül nem működik.

3. lépés

Beállítjuk a fiókodat! A fiókod 1 munkanapon belül beállítjuk. Minden esetben manuális ellenőrzést végzünk, és emailben értesítünk, ha sikerült.

4. lépés

Élvezd a kedvezményeket! Az értesítést követően jelentkezz ki a fiókodból majd jelentkezz be újra. A rendszer aktiválja a VIP árakat és annak minden előnyét.

Hihetetlen, de igaz..

Az akciós termékekre is érvényes!

Legfontosabb előnye a VIP Tagságnak, hogy extrém kedvező árakon vásárolhatsz weboldalunkon. Gondolj bele: karácsonyi ajándékvásárlás, szülinap, névnap vagy éppen jön a Hungaroring Magyar Nagydíj és fel kell turbózni a rajongói ruhatárat? VIP Tagként mostantól sokkal kedvezőbben válogathatsz a folyamatosan bővülő, tízezres raktárkészletünkből!

Spórolj 1 rendeléssel többezret!

Akár egy rendeléssel is több, mint 10.000 forintot spórolhatsz VIP Tagként! 1 db cipőn átlagban 4.000 - 5.000 forintot spórolsz! Íme néhány példa, ami elérhető volt a weboldalunkon is:

5 csillagos Forma 1 élmény

Mire jó a VIP Tagság?

10% extra VIP kedvezmény

VIP Tagsággal extra kedvezményt kapsz szinte minden termékre, amit a FansBRANDS webáruházban találsz. Ez azt jelenti, hogy ha valami most éppen 20%-os kedvezménnyel kapható, akkor abból az árból Te további 10% kedvezményt kapsz!

Exkluzív ajánlatok!

A FansBRANDS VIP hírlevelekből értesülsz az extrém akciókról, amik csak a VIP Tagokra érvényesek. Előrendelheted a legújabb termékeket, amik csak erősen limitált példányban elérhetők. Egyéb ajándékokat kaphatsz és elsőbbséget élvezel mindenben.

Premium EXPRESSZ szállítás INGYEN!

VIP Tagok minden rendelésnél igénybe vehetik az EXPRESSZ szállítás szolgáltatásunkat, méghozzá INGYENESEN! Így előrébb vesszük a rendelésed feldolgozását és akár 1 munkanapon belül megkaphatod a csomagod.

Ajándék csak VIP Tagoknak

Weboldalunkon rengeteg ajándék közül választhatsz a rendelésed mellé. VIP Tagok pedig exkluzív ajándékokat is választhatnak, ami nem más mint az egyedi, FansBRANDS gyártású kávés- és teás csésze szett. Forma 1 elegancia első kézből!

Használd örökké!

A FansBRANDS VIP Tagság örökre szól! Amíg létezik az email címedhez tartozó FansBRANDS fiókod a weboldalunkon, addig nem kell megújítanod a Tagságot! Sem évente, sem 10 évente! Élvezd a VIP előnyöket, ameddig akarod!

Kérem az örök VIP Tagságot!

Mindjárt megvan...

Legyél 1 a 100-ból!

  • 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot, amivel feliratkozol a VIP hírlevél listánkra és megkapod a VIP részleteket és rejtett VIP ajánlatokat!
  • 2. Csinálj fiókot a FansBRANDS Forma 1 webáruházban!
  • 3. 1 MUNKANAPON belül beállítjuk a fiókod és értesítünk!
  • 4. Értesítés után, lépj be újra a fiókodba és élvezd a VIP előnyöket!

Az akció az első 100 regisztrációra érvényes. A VIP Tagság ára 10.000 Ft, de szülinapi akciónkban most Tiéd lehet INGYEN, és ehhez nem kell megadnod semmilyen bankkártyát, nem jár semmilyen kötelezettséggel.

VIP Tagság normál ára: 10.000 Ft

10 éves FansBRANDS akcióban: 0 Ft

Ne hagyd ki a lehetőséget! Bármelyik pillanatban elfogyhat. Ez az akció a világon minden Forma 1 rajongóra érvényes.

FIGYELEM! A FansBRANDS VIP Tagsággal megkapod az elérhető legnagyobb kedvezményt az áruházunkban. Egyéb kedvezményt (például kupont, OnlinePénztárcát vagy BlackFriday-t) nem lehet igénybe venni VIP Tagság mellett! Az alapból 50% kedvezménnyel elérhető termékek ára VIP Tagsággal is 50%.