Akció 2020 november 29-ig!

Legyél VIP Tag most 80% kedvezménnyel!

00
nap
00
óra
00
perc
00
msp
Exkluzív Forma 1 kedvezmények

Vásárolj 30-50%-al olcsóbban FansBRANDS VIP Tagsággal!

Spórolj tízezreket Magyarország Forma 1 birodalmában!

Gratulálok Neked! Megtaláltad webshopunk legnagyobb kedvezménnyel kecsegtető ajánlatát! már csak 2 lépés és Te is részese leszel Magyarország F1 VIP közösségének a FansBRANDS-nél.

Nem mellesleg mostantól minden bármely Forma 1 termékre, köztük a Ferrari, Mercedes, Red Bull, BMW, Racing Point, McLaren termékekre is, EXTRA 10% kedvezményt kapsz az AKCIÓS ÁRAKON FELÜL! Legyél Te is VIP Tag most még kedvezményes áron!

Kérem a VIP Tagságot!

További információ

Hihetetlen, de igaz..

Már 1 rendeléssel megtérül a Tagság ára!

Legfontosabb előnye a VIP Tagságnak, hogy extrém kedvező árakon vásárolhatsz weboldalunkon. Gondolj bele: karácsonyi ajándékvásárlás, szülinap, névnap vagy éppen jön a Hungaroring Magyar Nagydíj és fel kell turbózni a rajongói ruhatárat? VIP Tagként mostantól sokkal kedvezőbben válogathatsz a folyamatosan bővülő, tízezres raktárkészletünkből online vagy üzletünkben is!

Spórolj 1 rendeléssel többezret!

Akár egy rendeléssel is több, mint 10.000 forintot spórolhatsz VIP Tagként! 1 db cipőn átlagban 4.000 - 5.000 forintot spórolsz! Íme néhány példa, ami elérhető volt a weboldalunkon is:

Ajándék csak VIP Tagoknak

5 csillagos F1 szolgáltatást kapsz

10% extra VIP kedvezmény

VIP Tagsággal extra kedvezményt kapsz szinte minden termékre, amit a FansBRANDS webáruházban találsz. Ez azt jelenti, hogy ha valami most éppen 20%-os kedvezménnyel kapható, akkor abból az árból Te további 10% kedvezményt kapsz!

Exkluzív ajánlatok!

A FansBRANDS VIP hírlevelekből értesülsz az extrém akciókról, amik csak a VIP Tagokra érvényesek. Előrendelheted a legújabb termékeket, amik csak erősen limitált példányban elérhetők. Egyéb ajándékokat kaphatsz és elsőbbséget élvezel mindenben.

Elsőnek értesülsz az újdonságokról

Minden kedvezményről, akcióról, ajándékról, extráról Te fogsz elsőként értesülni. Így megelőzheted a többieket és biztosíthatod magadnak az extrákat! Ebben a sportágban minden limitált, ezért ez az egyik legerősebb ajánlatunk.

Ajándék csak VIP Tagoknak

Weboldalunkon rengeteg ajándék közül választhatsz a rendelésed mellé. VIP Tagok pedig exkluzív ajándékokat is választhatnak, ami nem más mint az egyedi, FansBRANDS gyártású kávés- és teás csésze szett. Forma 1 elegancia első kézből!

Használd örökké!

A FansBRANDS VIP Tagság örökre szól! Amíg létezik az email címedhez tartozó FansBRANDS fiókod a weboldalunkon, addig nem kell megújítanod a Tagságot! Sem évente, sem 10 évente! Élvezd a VIP előnyöket, ameddig akarod!

Kérem az örök VIP Tagságot!

Mindjárt megvan...

Csak két lépés és Tiéd a VIP Tagság!

  • 1. töltsd ki az alábbi űrlapot, amivel feliratkozol a VIP hírlevél listánkra és megkapod a VIP részleteket és rejtett VIP ajánlatokat!
  • 2. Rendeld meg a VIP Tagságot extrém kedvező áron! A rendeléskor csinálj fiókot is!

Miután leadtad a rendelést és kifizetted online a VIP Tagságot, 1 munkanapon belül beállítjuk a fiókodat. A beállítást követően küldünk egy értesítést email-ben és onnantól már VIP áron tudsz vásárolni a weboldalunkon.

A VIP Tagságot csak online lehet kifizetni, tekintve, hogy ez egy online szolgáltatás. Erre több lehetőséget is kínálunk: PayPal, bankkártya, Borgun, PayLike, SimplePay.

VIP Tagság ára: 10.000 Ft helyett most csak 1.990 Ft!

Szerezd be most 80% kedvezménnyel és spórold vissza az árát már az első rendeléseddel!

FIGYELEM! A FansBRANDS VIP Tagsággal megkapod az elérhető legnagyobb kedvezményt az áruházunkban. Egyéb kedvezményt (például kupont vagy OnlinePénztárcát) nem lehet igénybe venni VIP Tagság mellett! Az alapból 50% kedvezménnyel elérhető termékek ára VIP Tagsággal is 50%.