Exkluzív Forma 1 kedvezmények

Vásárolj 10%-al olcsóbban FansBRANDS VIP Tagsággal!

Spórolj tízezreket Magyarország Forma 1 birodalmában!

Gratulálok Neked! Megtaláltad webshopunk legnagyobb kedvezménnyel kecsegtető ajánlatát... Már csak 2 lépés és Te is részese leszel Magyarország F1 VIP közösségének a FansBRANDS-nél.

Nem mellesleg mostantól bármely Forma 1 termékre, köztük a Ferrari, Mercedes, Red Bull, BMW, Racing Point, McLaren termékekre is, EXTRA 10% kedvezményt kapsz, a különleges akciók mellett. Legyél Te is VIP Tag most!

Kérem a VIP Tagságot!

További információ

Hihetetlen, de igaz..

Már az első rendeléseddel is spórolhatsz

Legfontosabb előnye a VIP Tagságnak, hogy extrém kedvező árakon vásárolhatsz weboldalunkon. Gondolj bele: karácsonyi ajándékvásárlás, szülinap, névnap vagy éppen jön a Hungaroring Magyar Nagydíj és fel kell turbózni a rajongói ruhatárat? VIP Tagként mostantól sokkal kedvezőbben válogathatsz a folyamatosan bővülő, tízezres raktárkészletünkből.

Spórolj 1 rendeléssel többezret!

Akár egy rendeléssel is több, mint 10.000 forintot spórolhatsz VIP Tagként! 1 db cipőn átlagban 4.000 - 5.000 forintot spórolsz! Íme néhány példa, ami elérhető volt a weboldalunkon is:

Ajándék csak VIP Tagoknak

5 csillagos F1 szolgáltatást kapsz

10% extra VIP kedvezmény

VIP Tagsággal extra kedvezményt kapsz szinte minden termékre, amit a FansBRANDS webáruházban találsz. Ez azt jelenti, hogy a normál árból, de még az akciós árból is Te további 10% kedvezményt kapsz!

Exkluzív ajánlatok!

A FansBRANDS VIP hírlevelekből értesülsz az extrém akciókról, amik csak a VIP Tagokra érvényesek. Előrendelheted a legújabb termékeket, amik csak erősen limitált példányban elérhetők. Egyéb ajándékokat kaphatsz és elsőbbséget élvezel mindenben.

Premium EXPRESSZ szállítás INGYEN!

VIP Tagok minden rendelésnél igénybe vehetik az EXPRESSZ szállítás szolgáltatásunkat, méghozzá INGYENESEN! Így előrébb vesszük a rendelésed feldolgozását és akár 1 munkanapon belül megkaphatod a csomagod.

Ajándék csak VIP Tagoknak

Weboldalunkon rengeteg ajándék közül választhatsz a rendelésed mellé. VIP Tagok pedig exkluzív ajándékokat is választhatnak, ami nem más mint az egyedi, FansBRANDS gyártású kávés- és teás csésze szett. Forma 1 elegancia első kézből!

Használd örökké!

A FansBRANDS VIP Tagság örökre szól! Amíg létezik az email címedhez tartozó FansBRANDS fiókod a weboldalunkon, addig nem kell megújítanod a Tagságot! Sem évente, sem 10 évente! Élvezd a VIP előnyöket, ameddig akarod!

Kérem az örök VIP Tagságot!

Mindjárt megvan...

Csak két lépés és Tiéd a VIP Tagság!

  • 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot, amivel feliratkozol a VIP hírlevél listánkra és megkapod a VIP részleteket és rejtett VIP ajánlatokat!
  • 2. Rendeld meg a VIP Tagságot! A rendeléskor csinálj FansBRANDS fiókot is!

Miután leadtad a rendelést és kifizetted online a VIP Tagságot, a rendszer beállítja a fiókod. FONTOS! Előbb lépj ki a fiókból majd lépj vissza, hogy aktiváld a VIP árakat!

A VIP Tagságot csak online lehet kifizetni, tekintve, hogy ez egy online szolgáltatás, nincs kiszállítás sem.

VIP Tagság ára: 10.000 Ft helyett most 5.000 Ft

Szerezd be most és spórold vissza az árát már az első rendeléseddel!

FIGYELEM! A FansBRANDS VIP Tagsággal megkapod az elérhető legnagyobb kedvezményt az áruházunkban. Egyéb kedvezményt (például kupon kódot, OnlinePénztárcát) nem lehet igénybe venni VIP Tagság mellett! Az alapból 50% kedvezménnyel elérhető termékek ára VIP Tagsággal is 50%.