FansBRANDS VIP Tagság

Válassz hozzá nagy értékű ajándékot!

Most a VIP Tagsághoz választhatsz könyvet vagy ajándékutalványt!

A FansBRANDS VIP Tagságot 10.000 forintért tudod megvásárolni, amivel az extrém kedvező ajánlatok mellett most ajándékot választhatsz!

1. opció

A VIP Tagság mellég választhatsz egy FansBRANDS ajándékutalványt, 5.000 forint értékben, amit levásrolhatsz a legjobb Forma 1-es termékekre.

Kérem a Tagságot és az utalványt!

2. opció

Vagy a VIP Tagság mellé kiválaszthatod Wéber Gábor sikerkönyvét a Forma-1 a 21. században címmel

Kérem a Tagságot és a könyvet!

Mire jó a FansBRANDS VIP Tagság?

  • FansBRANDS VIP Tagsággal, a mindenkori akciós árakon felül Neked extra 10% kedvezmény jár majd szinte az összes Forma 1 termékre
  • A VIP Tagság csupán 10.000 forintba kerül, de most rendkívüli akcióban, kapsz hozzá egy 5.000 forintos ajándékutalványt vagy Wéber Gábor-nak az új könyvét.
  • A Wéber Gábor könyves ajánlatot csak a készlet erejéig tudjuk tartani!

A FansBRANDS Tagsággal egy valódi Forma 1 élmény birtokosa leszel. Nézd meg, hogy mennyi lehetőséged van!

Örök Tagság

Nem kell évente megújítanod, a FansBRANDS VIP Tagság örökre szól. Elég egyszer megszerezned, most ajándékkal, és örökös tagja lehetsz Magyarország egyik legnagyobb Forma 1 közösségének.

10% extra VIP kedvezmény

VIP Tagsággal extra kedvezményt kapsz minden termékre, amit a FansBRANDS webáruházban találsz. Ez azt jelenti, hogy ha valaminek a normál ára 10.000 forint és 8.000 forintos akcióban van, akkor Te még abból is kapsz 1.000 Ft kedvezményt!

Megkapod a rejtett ajánlatokat

A FansBRANDS hírlevelekből értesülsz majd az extrém akciókról, amik csak a VIP Tagokra érvényesek. Előrendelheted a legújabb termékeket, amik csak erősen limitált példányban lesznek elérhetők. Egyéb ajándékokat kaphatsz és elsőbbséget élvezel - tiszta MasterCard GOLD élmény ;-)

Zárt Facebook Klub 3000 taggal

Lehetőséget kapsz bekerülni a FansBRANDS VIP Klub csoportba. Ez egy zárt Facebook csoport, ahova csak engedéllyel fogsz tudni bejutni. Itt mindenki meg tudja osztani a Forma 1-el kapcsolatos élményeit. Meg tudod vitatni a szabálymódosításokat vagy éppen valamelyik verseny kimenetelét.

Elsőnek értesülsz az újdonságokról

Minden kedvezményről, akcióról, ajándékról, extráról Te fogsz elsőként értesülni. Így megelőzheted a többieket és biztosíthatod magadnak az extrákat! Ebben a sportágban minden limitált, ezért ez az egyik legerősebb ajánlatunk.

VIP ajándékcsomagot kaphatsz első rendelésed mellé!

Választhatsz magadnak VIP ajándékot az első rendelésed leadásakor. Ha 50.000 forint felett vagy, akkor egy egész, 10.000 forint értékű, FansBRANDS ajándékcsomagot kapsz INGYEN! Legyél VIP Tag még ma és használd ki az előnyeit!

Néhány példa, hogy mennyit tudsz majd spórolni:

Ez csak néhány példa, de láthatod, hogy már az első rendelésednél visszajöhez a VIP Tagság ára. Ha pedig több dolgot rendelsz, akkor már extrém összeg marad a zsebedben...

Hogyan lehet Tiéd a VIP Tagság az ajándékkal?

1) Töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot! (az űrlap kitöltésével feliratkozol a FansBRANDS VIP listájára, ahol visszaigazoljuk a Tagságodat és további információkat is megtudhatsz a használatáról.)

2) Rendeld meg a VIP Tagságot! Az űrlap kitöltése és elküldése után, a következő oldalon már ki is tudod választani, hogy melyik ajándékot szeretnéd a tagságod mellé.


FONTOS! Ne használj "freemail" vagy "citromail" email címet, mert nem fogod megkapni a levelet. Ideje, hogy értelmes email címet csinálj magadnak, például "****@gmail.com"-ot!