FansBRANDS VIP Tagság

Most 10.000 forint helyett 4.990 Ft-ért!

Minden FansBRANDS VIP Tag extra 10% kedvezményt kap!

  • Kérd a FansBRANDS VIP Tagságot most FÉLÁRON és spórolj ezreket a weboldalunkon! A kedvezményes árakból extra 10% akcót kapsz FansBRANDS VIP Tagként.
  • A normál áron 10.000 forintos VIP Tagság, most 4.990 forintért a Tiéd, 50%-os akcióban!!
  • Ezt az árat csak az első 100 VIP Tagnak tartjuk fenn!

Legyél benne az első százba és élvezd ki Magyarország Forma 1 webshopjának minden VIP előnyét!

Most azonnal kérem a VIP Tagságot!

Néhány példa, hogy mennyit tudsz majd spórolni:

Ez csak néhány példa, de láthatod, hogy már az első rendelésednél visszajöhez a VIP Tagság ára. Ha pedig több dolgot rendelsz, akkor már extrém összeg marad a zsebedben...

Mire jó a FansBRANDS Forma 1 VIP Tagság?

A FansBRANDS Tagsággal egy valódi Forma 1 élmény birtokosa leszel. Nézd meg, hogy mennyi lehetőséged van!

Örök Tagság

Nem kell évente megújítanod, mint a Playersroom-nál. Elég egyszer megszerezned, most 50% kedvezménnyel, és örökös tagja lehetsz Magyarország egyik legnagyobb Forma 1 közösségének.

10% extra VIP kedvezmény

VIP Tagsággal extra kedvezményt kapsz minden termékre, amit a FansBRANDS webáruházban találsz. Ez azt jelenti, hogy ha valaminek a normál ára 10.000 forint és 8.000 forintos akcióban van, akkor Te még abból is kapsz 1.000 Ft kedvezményt!

Megkapod a rejtett ajánlatokat

A FansBRANDS hírlevelekből értesülsz majd az extrém akciókról, amik csak a VIP Tagokra érvényesek. Előrendelheted a legújabb termékeket, amik csak erősen limitált példányban lesznek elérhetők. Egyéb ajándékokat kaphatsz és elsőbbséget élvezel - tiszta MasterCard GOLD élmény ;-)

Zárt Facebook Klub

Lehetőséget kapsz bekerülni a FansBRANDS VIP Klub csoportba. Ez egy zárt Facebook csoport, ahova csak engedéllyel fogsz tudni bejutni. Itt mindenki meg tudja osztani a Forma 1-el kapcsolatos élményeit. Meg tudod vitatni a szabálymódosításokat vagy éppen valamelyik verseny kimenetelét.

Elsőnek értesülsz az újdonságokról

Minden kedvezményről, akcióról, ajándékról, extráról Te fogsz elsőként értesülni. Így megelőzheted a többieket és biztosíthatod magadnak az extrákat! Ebben a sportágban minden limitált, ezért ez az egyik legerősebb ajánlatunk.

VIP ajándékcsomagot kaphatsz első rendelésed mellé!

Választhatsz magadnak VIP ajándékot az első rendelésed leadásakor. Ha 50.000 forint felett vagy, akkor egy egész, 10.000 forint értékű, FansBRANDS ajándékcsomagot kapsz INGYEN! Legyél VIP Tag még ma és használd ki az előnyeit!

Hogyan lehet Tiéd a VIP Tagság?

1) Töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot! (az űrlap kitöltésével feliratkozol a FansBRANDS VIP listájára, ahol visszaigazoljuk a Tagságodat és további információkat is megtudhatsz a használatáról.)

2) Rendeld meg a VIP Tagságot! Az űrlap kitöltése és elküldése után, a következő oldalon már meg is tudod rendelni a VIP Tagságot 50%-os AKCIÓBAN (10.000 forint helyett 4.990 forintért)


FONTOS! Ne használj "freemail" vagy "citromail" email címet, mert nem fogod megkapni a levelet. Ideje, hogy értelmes email címet csinálj magadnak, például "****@gmail.com"-ot!