FansBRANDS VIP Tagság

Vásárolj Forma 1 termékeket EXTRA 10% kedvezménnyel az ÖRÖK FansBRANDS Tagsággal!

Miért jó Neked a VIP Tagság?

A FansBRANDS Tagsággal egy valódi Forma 1 élmény birtokosa leszel. Nézd meg, hogy mennyi lehetőséged van!

FIGYELEM! A FansBRANDS VIP Tagsággal megkapod az elérhető legnagyobb kedvezményt az áruházunkban. Egyéb kedvezményt (például kupont vagy OnlinePénztárcát) nem lehet igénybe venni VIP Tagság mellett!

Örök Tagság

Szerezd meg egyszer és használd örökké! Nem kell évente megújítanod. Elég egyszer megszerezned és örökös tagja lehetsz Magyarország egyik legnagyobb Forma 1 közösségének annak minden előnyével.

10% extra VIP kedvezmény

VIP Tagsággal extra kedvezményt kapsz szinte minden termékre, amit a FansBRANDS webáruházban találsz. Ez azt jelenti, hogy ha valami most éppen 20%-os kedvezménnyel kapható, akkor abból az árból Te még 10% további kedvezményt kapsz!

Megkapod a rejtett ajánlatokat

A FansBRANDS hírlevelekből értesülsz majd az extrém akciókról, amik csak a VIP Tagokra érvényesek. Előrendelheted a legújabb termékeket, amik csak erősen limitált példányban lesznek elérhetők. Egyéb ajándékokat kaphatsz és elsőbbséget élvezel ;-)

Zárt Facebook Klub

Lehetőséget kapsz bekerülni a FansBRANDS VIP Klub csoportba. Ez egy zárt Facebook csoport, ahova csak engedéllyel fogsz tudni bejutni. Itt mindenki meg tudja osztani a Forma 1-el kapcsolatos élményeit. Meg tudod vitatni a szabálymódosításokat vagy éppen valamelyik verseny kimenetelét.

Elsőnek értesülsz az újdonságokról

Minden kedvezményről, akcióról, ajándékról, extráról Te fogsz elsőként értesülni. Így megelőzheted a többieket és biztosíthatod magadnak az extrákat! Ebben a sportágban minden limitált, ezért ez az egyik legerősebb ajánlatunk.

Ajándék minden rendelés mellé!

Választhatsz magadnak VIP ajándékot a rendelés leadásakor. Minél nagyobb értékben rendelsz annál több és értékesebb ajándékok közül választhatsz. Akár az összeset is begyűjtheted. Persze mindig újítunk valami ajándékot szóval figyeld a kosár oldalon a lehetőségeket!

Kérem a VIP Tagságot!

Minden FansBRANDS VIP Tag extra 10% kedvezményt kap!

Ez csak egy pár példa arra, hogy mennyit tudsz spórolni a VIP Tagsággal üzletünkben és a webshopban is. Szinte minden termékre vonatkozik ez a kedvezmény!

Hogyan lehet Tiéd a VIP Tagság?

A fenti kedvezmények ellenére, a FansBRANDS VIP Tagság normál áron is csak 10.000 forint . DE! Most kivételes kedvezménnyel juthatsz hozzá: akár 50% kedvezménnyel vagy akár egy extra Forma 1 könyvvel is!

1 éves VIP Tagság
5.000 forint helyett
3.990 forint
  • 10% extra kedvezmény szinten minden termékre
  • Minden VIP extrát megkapsz
  • 1 év múlva lejár a tagság, tehát meg kell újítani
Örök VIP Tagság
10.000 forint helyett
4.990 forint
  • 10% extra kedvezmény szinten minden termékre
  • Minden VIP extrát megkapsz
  • Soha nem jár le a tagság, tehát meg NEM kell újítani
Örök Tagság + Forma 1 könyv
17.480 forint helyett
10.000 forint
  • 10% extra kedvezmény szinten minden termékre
  • Minden VIP extrát megkapsz
  • Soha nem jár le a tagság, tehát meg NEM kell újítani
  • Megkapod mellé Wéber Gábor - Forma 1 a 21. században című sikerkönyvét és ingyenesen ki is szállítjuk.