FansBRANDS VIP Tagság

10.000 forintos ajándékcsomaggal

Most a VIP Tagok exkluzív Forma 1 csomagot kapnak ajándékba 10.000 forint értékben!

A FansBRANDS VIP Tagok mostantól 5% visszatérítést kapnak a bankszámlájukra minden rendelés után. SŐT! Cashback partnerként bevállaltuk, hogy már nem csak nálunk, de nemzetközi szinten is, többszázezer üzletben is használhatod a Tagságodat. Évente 40-50 ezer forintot is spórolhatsz vásárlásaiddal. Kell ennél több?

Igen kell! Ha még ma igényled a VIP Tagságot, akkor egyedi F1 ajándékcsomagot kapsz mellé ajándékba 10.000 forint értékben!

Most azonnal kérem a VIP Tagságot!

FansBRANDS VIP csomag 10.000 forintos ajándékkal

Exkluzív VIP csomag

Nézd meg, hogy mit kapsz a VIP Tagságod mellé INGYEN, mit tartalmaz a 10.000 forintos ajándékcsomagod!

Egyedi FansBRANDS kerámia bögre

Egyedileg tervezett F1 versenynaptár

Nálunk a rajongók az elsők. Éppen ezért minden népszerű pilótának és csapatnak megcsináltuk a saját öröknaptárát. Igényes csomagolásban, feltekert állapotban kapod, így poszterként is remekül funkciónál. Az univerzális dátumkialakításnak köszönhetően, bármelyik szezonban felhasználhatod.
Egyedi FansBRANDS kerámia bögre

Egyedi FansBRANDS kerámia bögre

Gyűjtőknek, bögre-bolondoknak kötelező alaptartozék. Ajándékként is nagyon jól funkcionál és még inni is lehet belőle ;-) Mi ezzel kedveskedünk minden VIP Tagunknak, hiszen tudjuk, hogy a Forma 1 rajongó lélek igényli a törődést és a különleges F1 ajánlatokat!
Nyakba akasztható FansBRANDS kulcstartó

Nyakba akasztható FansBRANDS kulcstartó

Egyedileg tervezett, vagány kulcstartó, amit nyakba is tudsz akasztani. Különös gonddal figyelünk itt is a minőségre. Saját tervezésű, már sokadik generációs kulcstartó a legjobb anyagokból a designt és a tartosságot szem előtt tartva.

Hogyan lehet Tiéd a VIP Tagság?

Töltsd ki az alábbi űrlapot! (az űrlap kitöltésével feliratkozol a FansBRANDS VIP listájára, ahol visszaigazoljuk a Tagságodat és további információkat is megtudhatsz a használatáról.)

Az űrlap kitöltése és elküldése után, a következő oldalon már meg is tudod rendelni a VIP Tagságot a 10.000 forintos ajándékcsomaggal együtt. Azt is megtudhatod hogyan lehet a Tiéd a VIP Tagság teljesen INGYEN!


FONTOS! Ne használj "freemail" vagy "citromail" email címet, mert nem fogod megkapni a levelet. Ideje, hogy értelmes email címet csinálj magadnak, például "****@gmail.com"-ot!

A levelekről bármikor leiratkozhatsz, de a vásárolt Tagságod nem fog elveszni!