FansBRANDS

Sebastian Vettel shop

Vettel több rekordot is hozott már a Forma 1 történelmében - gondolom emlékszel még, amikor 23 évesen ő lett a legfiatalabb világbajnok. A FansBRANDS-nél is rekordszámú, Sebastian védjeggyel ellátott termék áll a rajongók rendelkezésére.

Vettel termékek egy helyen

Vettel 2006-tól játszik a Forma 1-ben. 2015-től a Ferrari elsőszámú versenyzőjeként, 4-szeres világbajnokként már óriási szurkolótáborral rendelkezett. Nem csoda, hogy a német pilóta termékei elárasztották a piacot. Minden évben kiadnak valamilyen különleges darabot, amit csak limitált példányszámban gyártanak, ezért ha ilyennel találkozol, akkor azt szinte azonnal meg kell rendelni, mert bármelyik pillanatban elfogyhat...

A hivatalos Vettel versenyzői termékekből (ezt látod Vettelen, amikor a tv-ben szerepel) szinte mindig van a raktárunkban, de ha esetleg elfogyna, akkor se add föl, mert mi a gyártótól szerezzük be és ott mindig lehet még egy pár darab elfekvőben. De a legegyszerűbb, ha nem bízod a véletlenre és még ma érdeklődsz a kiszemelt Sebastian Vettel termékről!