FansBRANDS

Lewis Hamilton shop

Ki az? Többszörös világbajnok,a Mercedes sztárpilótája, aki még Palvin Barbival is mutatkozik néha. Természetesen Hamiltonról van szó,Magyarország egyik legnépszerűbb Forma 1 versenyzőjéről. A FansBRANDS-nél persze megszereztük a legújabb LewisHamilton shopet is, hogy nehogy lemaradj valamiről.

Limitált Hamilton termékek

Az F1-ben ő az egyik olyan versenyző, aki megteheti, hogy egy egész kollekcióval legyen jelen a piacon és még olyan limitált Hamilton sapkát is gyártsanak neki, amik csak egy-egy verseny alkalmából készülnek. Ezért még követni is nehéz néha, hogy mikor milyen Lewis ereklyét kell beújítanunk a webáruházba. Szerencsére már régóta megvannak a hivatalos forrásaink, akik egyenesen a gyárból, idő előtt is elküldik nekünk a friss Hamilton sapkát vagy pólót, hogy csillapíthassuk a rajongók éhségét.

De érdemes elmentened ezt az oldalt, mert ahogy már felfigyelhettél rá, általában erősen limitált shopről van szó, ami azt jelenti, hogy összesen pár 1000 darabot gyártanak a világ Hamilton rajongóinak.Szóval ha látsz valami új, exkluzív Hamilton terméket a ráktárunkban, akkor azonnal csapj le rá, mert a következő percben már nem lesz belőle!