FansBRANDS - eredeti F1 termékek
10% VIP kedvezmény

VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

Hungaroring akciók
00
nap
00
óra
00
perc
00
ms
FansBRANDS

Lewis Hamilton shop

Ki az? Többszörös világbajnok,a Mercedes sztárpilótája, aki még Palvin Barbival is mutatkozik néha. Természetesen Hamiltonról van szó,Magyarország egyik legnépszerűbb Forma 1 versenyzőjéről. A FansBRANDS-nél persze megszereztük a legújabb LewisHamilton shopet is, hogy nehogy lemaradj valamiről.

Limitált Hamilton termékek

Az F1-ben ő az egyik olyan versenyző, aki megteheti, hogy egy egész kollekcióval legyen jelen a piacon és még olyan limitált Hamilton sapkát is gyártsanak neki, amik csak egy-egy verseny alkalmából készülnek. Ezért még követni is nehéz néha, hogy mikor milyen Lewis ereklyét kell beújítanunk a webáruházba. Szerencsére már régóta megvannak a hivatalos forrásaink, akik egyenesen a gyárból, idő előtt is elküldik nekünk a friss Hamilton sapkát vagy pólót, hogy csillapíthassuk a rajongók éhségét.

De érdemes elmentened ezt az oldalt, mert ahogy már felfigyelhettél rá, általában erősen limitált shopről van szó, ami azt jelenti, hogy összesen pár 1000 darabot gyártanak a világ Hamilton rajongóinak.Szóval ha látsz valami új, exkluzív Hamilton terméket a ráktárunkban, akkor azonnal csapj le rá, mert a következő percben már nem lesz belőle!

F1 olvasnivaló válogatás

FansBRANDS Forma 1 hírek