VIP Tagként kedvezőbb árakon vásárolhatsz weboldalunkon! Keresd a termékeknél a VIP árat! VIP Tagok kapják a legnagyobb kedvezményt. (Más kedvezménnyel - kupon, Online Pénztárca - nem vonható össze).

FansBRANDS extrák

A FansBRANDS-nél komolyan gondoljuk, hogy minden Forma 1 rajongónak a legjobb szolgáltatásokat adjuk. A világot bejárva, összegyűjtöttük Neked a dobogós ajánlatokat. Olvasd végig, tapasztald meg az elit körülményeket!

1/6 ► 100% elégedettségi garancia

Mint a Forma 1 termékek hivatalos forgalmazója és a Forma 1 termékek gyártójának hivatalos partnere, kötelességünk, hogy csak a lehető legjobb minőséget reprezentáljuk áruházunkban.

Ha mégsem vagy megelégedve a rendelt termékkel, küldd vissza nekünk és visszafizetjük a teljes vételárat!

Minden termékre gyártói garanciát vállalunk, így ha bármi hozzáfűzni valód van azt közvetlenül a gyártóval beszéljük meg, újratervezésre késztetve őket, hogy a jövőben ne kövessék el ugyanazt a hibát!

2/6 ► 180 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉS

    • ✔ A FansBRANDS Forma 1 webáruházban 180 napig visszaküldheted a rendelt terméket, ha az nem tetszik, rossz a méret vagy csak egyszerűen meggondoltad magad.
    • ✔ Nem kérdezünk csak annyit, hogy levásárolnád az árát vagy inkább a teljes vételárat szeretnéd visszakapni? Természetesen csak sértetlen, gyári állapotban lévő, nem használt terméket tudunk visszavenni, az esetleges sértetlen, gyári csomagolással együtt!
    • ✔ Remek opció, akkor ha valakinek Forma 1 ajándékot vennél és csak később adnád át, mert a készlet folyamatosan csökken és érdemes akkor beszerezni, amikor még elérhető...

3/6 ► Szupergyors/ingyenes szállítás

Magyarországon a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el a Forma 1 termékeket a rajongókhoz. Csomagodat akár már másnap a kezedbe veheted, az érkezésről pedig SMS-ben értesülsz. A kézbesítés dátumát és időpontját akár telefonon vagy email-ben, vagy akár a rendelés megjegyzésében is személyre szabhatod!

A világ többi részére a DHL kézbesíti a csomagjainkat a lehető legkedvezőbb áron. Légiposta lévén

Magyarország területén értékhatártól függetlenül INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST biztosítunk minden rendelés mellé! ;) FONTOS: Promóciós termékre, pl.: 1 forintos versenynaptár, VIP csomagok, stb.), az ingyenes szállítás nem vonatkozik!

4/6 ► Ajándék minden csomagban ;)

FansBRANDS-nél azért dolgozunk, hogy minden rajongó a lehető legtöbbet kapja a pénzéért. Ezért sosem maradhat el egy kis Forma 1-es meglepetés a rendelt terméked mellett. Igyekszünk mindig olyannal meglepni, amire akár igazi kincsként is lehet tekinteni.

5/6 ► FansBRANDS Forma 1 V.I.P. tagság

Minden igazi Forma 1 rajongónak meg kell adni a lehetőséget, hogy megízlelje milyen egy valódi kedvezményeket nyújtó webáruház Elit Tagjává válni. A FansBRANDS VIP tagok szinten minden kedvezményes termékre kapnak még +10% kedvezményt! A VIP Tagság nem évül el, így nem kell attól félni, hogy nem térül meg a befektetés...

A VIP Tagság normál esetben 10.000 forint, de most lehetőséged van 50% kedvezménnyel beszerezni.

Kattints ide, ha szeretnél Te is VIP Tag lenni!

6/6 ► Extrém biztonságos fizetés

Ahhoz, hogy a weboldalunk stabil és naprakész legyen, a fizetési lehetőségek kiválasztásánál csak és kizárólag a világ legnagyobb szolgáltatóit kerestük meg. A Forma 1-ben a biztonságról nem lehet viccelni!

    • A PayPal segítségével bármit, bárhol ki lehet fizetni (akár kártyával vagy anélkül), és ha a legkisebb gond adódik a PayPal közvetlenül fizet kártérítést Neked. 100% garancia, mi megbízunk benne!
    • Közvetlen kártyás fizetést pedig a BORGUN szolgáltatja, ami világszinten az egyik legbiztonságosabb és legnépszerűbb fizetési szolgáltatása.