FansBRANDS

BMW webshop

Extra, tiszteletbeli motorsport márka a FansBRANDS-nél: felkészültünk a BMW fanatikusok éhségének csillapítására!

Nem kellett sokat gondolkodnunk azon, hogy melyik csapat termékeit tegyük még be az áruházba, hiszen Magyarországon a BMW népszerűségéhez nem férhet kétség (ráadásul még a Forma 1-ben is hasznosították a BMW lóerőket a 2000-es években. Ugye emlékszünk még Kubica 2008-as VB. 4. helyezésére a BMW Sauber színeiben?)

Az ország legnagyobb BMW Motorsport webáruháza

Ha BMW ruházatról van szó, akkor széles választékról és a legújabb BMW divatról beszélünk a FansBRANDS-nél. Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen szoros kapcsolatot sikerült kialakítanunk a BMW termékek gyártójával, ezzel pedig biztosítani tudjuk a folyamatos utánpótlást, ha esetleg valami elfogyott az óriási raktárkészletünkből. Ennek köszönhető az is, hogy bizonyítottan hiteles forrásból származó, eredeti BMW termékek kerülnek hozzád.

A BMW-n belül is a Motorsport kategóriára "szűkítettük" le a palettát, ami egyet jelent a legexkluzívabb BMW termékekkel. Ha tehát olyan BMW boltot keresel, ahol megtalálod a legfrissebb, BMW Motorsport öltözéket, akkor jó helyen jársz. Megkockáztatjuk, hogy a FansBRANDS nemzetközi viszonylatban is felveszi a versenyt a legnagyobb webshopokkal. Az extra ajándékok és szolgáltatások tekintetében pedig mindenképpen meg is előzzük mindegyiket.

Nincs más hátra: vedd kezedbe az irányítást és válassz az alábbi BMW M kategóriákból! Bármit is választasz tökéletesen illik majd az autódhoz. Vedd fel a BMW stílust!