• 1- 2 napos

    Ingyenes szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

Villeneuve: „A Ferrari már MEGBÁNTA, hogy Hamiltonra cserélte Sainzot”

Villeneuve: „A Ferrari már MEGBÁNTA, hogy Hamiltonra cserélte Sainzot”

Krisztián Márk Tóth |

1997 F1 világbajnoka úgy gondolja, hogy a Scuderiánál látva Carlos Sainz idei teljesítményét, már nagyon erősen vakaróznak, hogy jól döntöttek-e. Valószínűleg NEM…

A sztorit mindannyian ismerjük: A szezon előtt látványosan útilaput kötöttek Sainz talpára, hogy helyet csináljanak Lewis Hamilton számára. A spanyol ekkor „bosszút esküdött” és megfogadta: megmutatja, hogy nagy hibát vétettek a döntéshozók. Nos, az a helyzet, hogy az eltelt futamok képe alapján nyugodtan igazat adhatunk neki, hiszen masszívan veri Charles Leclercet, és világbajnoki szinten versenyez:

„Carlos Sainz tanári módon reagálta le azt, ahogyan kitették őt a Scuderia Ferraritól. Nem egy olyan srác, akit a háttérbe lehet szorítani, és ezt bizonyítja is Leclerc ellenében, akit most már gyakorlatilag folyamatosan ver. Megfogadta, hogy megmutatja a világnak, mire képes, és tessék… Rajta kívül más nem nyert futamokat a Ferrarinak, ez pedig nagyon megdobta az értékét. Minden csapatnál kockázati tényezőként kezelték, az olaszok is így álltak hozzá. Most viszont beérett, folyamatosan jobb, mint a csapattársa, elhivatott, okos, keményen dolgozik. A tehetség önmagában nem minden, mögé kell tenni mindent, ha sikeres akarsz lenni, ő pedig anyait-apait belead.

A Ferrarin belül két kaszt van, akik most lábon lőtték magukat. Az egyik tábor mindenáron Hamiltont akarta, a másik meg akarta tartani Leclercet. Erre jött Sainz és robbantott, aminek hatására itt a harmadik tábor, akik már többségben vannak: Ők azt mondják, nagy kár volt Carlos Sainzot Lewis Hamiltonra cserélni… „ - mondta Villeneuve.

Ti mit gondoltok a sztoritól?