FansBRANDS

Alfa Romeo Shop

2019-es visszatérésével az Alfa Romeo ismét képviseli magát a Forma 1 történelmében, de ezúttal nem saját fejlesztésű motorral jöttek. Autóikban a Ferrari által gyártótt motorok duruzsolnak, versenyzőjük pedig nem más, mint a világbajnok, ex-Ferrari pilóta, Kimi Raikkönen. Ez volt az egyik legjobb húzásuk kezdésnek, hiszen Kimi képes arra, amire csapattársa - Antonio Giovinazzi - nem: szinte folyamatosan pontszerző helyen viszi be az Alfa Romeo-t.

Vadonatúj Alfa Romao kollekció

Természetesen több új Alfa Romeo terméket is bejelentettek az olaszok, ami szintén egy remek húzás tőlük. Tekintve, hogy magának az Alfa Romeo-nak is népes rajongótábora van, ha őket hozzáadjuk a Kimi szurkolókhoz, akkor órisási piacot kell kiszolgálniuk otthon és a tengerentúlon egyaránt.

A kezdeti gyártási nehézségek után a FansBRANDS is betárazott a legújabb Alfás cuccokból. Ha tehát Te is tagja vagy a vagány, olasz közösségnek, netán az autód is Alfa Romeo, akkor nézz be a FansBRANDS Alfa Romeo Racing shop-jába és válassz a legmenőbb öltözékből! Mivel ezek a termékek még ritkák, mint a fehér holló és egyetlen gyártó áll mögöttük, akikkel már a kezdetekben kialakítottuk a szoros kapcsolatot, ezért valószínű, hogy egyelőre a szokásosnál sokkal limitáltabb lesz a készlet, ezért csak a leggyorsabbaknak fog jutni... Ne legyél Te az, akinek nem jut majd belőle!