Most minden rendelés értékének 50%-a visszajár!

Online Pénztárcádba!

Az akciókon felül most még a pénzed 50%-át is visszakapod !

Szerencsédre folyamatosan fejlesztjük Magyarország kedvenc Forma 1 webáruházát. Legújabb fejlesztésünk, hogy mostantól OnlinePénztárcádból is fizethetsz INGYEN.

SŐT! Friss kampányunk keretében, ha most adsz le rendelést a weboldalunkon és van OnlinePénztárca fiókod, akkor a rendelésed értékének a felét visszautaljuk az OnlinePénztárca fiókodba! Jól hangzik? Akkor nézd meg pontosan, hogy hogyan is működik!

Megnézem a részleteket!

Leclerc csodálkozó ábrázata

Hogyan kapod vissza a pénzed?

Kövesd a lépéseket, hogy sikeresen visszakapd a pénzed a rendelés leadása után! Pontosabban a rendelés lezárása vagyis kiküldése és átvétele után kapod meg a visszatérítést, de nézzük is meg hogyan!

0. lépés - 3 perc (ha még nincsen Online Pénztárca fiókod): ha még nem is találkoztál ezzel a dologgal, akkor előbb regisztrálnod kell egy OnlinePénztárca fiókot. Ez egy egészen elképesztő dolog, hidd el, nem fogod megbánni! Többezer forintokat spórolhatsz vásárlásonként. Ne legyél a pénzed ellensége: regisztrálj most azonnal és 5.000 forintot utalunk rá kezdésnek! Nincs még OnlinePénztárcám. Regisztrálok és kérem az 5.000 forintot!

1. lépés - 1-5 perc: Böngéssz a FansBRANDS weboldalán a legjobb F1 cuccok között és add le a rendelést a kiszemeltre! Semmi másra nem kell figyelned, csak hogy ugyanazzal az email címmel add le a rendelést a weboldalunkon, mint amit az Online Pénztárca fiókodban használsz!

Utolsó lépés: Boldogság mámor önti el a lelked és várod a legújabb Forma 1 termékedet. A rendelésed értékének fele pedig már útban van OnlinePénztárca fiókodba, hogy több tucat menő webáruházban is tudjál majd spórolni vele!

Van már OnlinePénztárcám, kérem a csomagom és a visszatérítést!

Szeretnél még egy kis extrát? Nem probléma!

Egyedi FansBRANDS Forma 1 versenynaptár

Ajándék Forma 1 versenynaptár!

Nálunk a rajongók az elsők. Éppen ezért minden népszerű pilótának és csapatnak megcsináltuk a saját öröknaptárát. Igényes csomagolásban, feltekert állapotban kapod, így poszterként is remekül funkciónál. Az univerzális dátumkialakításnak köszönhetően, bármelyik szezonban felhasználhatod.
FansBRANDS ingyenes szállítás 1.490 forint helyett

Ingyenes szállítás!

Magyarországon, a magyar Forma 1 szurkolóknak értékhatártól függetlenül INGYEN szállíttatjuk házhoz a rendelését. Így nem kell megfizetned a futárszolgálat díját. Nem fárasztunk ilyen költségekkel. (ha csak promóciós terméket rendelsz, akkor azért mi is számolunk postaköltséget)
180 nap cseregarancia, hogy ne legyen gondod a méretekkel!

180 napos cseregarancia!

Nem csinálunk abból problémát, ha rossz lett a méret vagy nem tetszett az ajándék. 180 napig küldd vissza hozzánk és cseréljük vagy visszautaljuk a pénzt. Láttál már valahol ilyet? Ez is csak a FansBRANDS vásárlók kiváltsága ;-)

Válassz a legjobb FansBRANDS ajánlatokból!